Direcció General de Comunicació

Altres Acords de Govern

query_builder   3 novembre 2009 14:01

event_note Nota de premsa

Altres Acords de Govern

Nova línia de crèdits adreçada a pimes i autònoms
El Govern ha aprovat la creació d’ICF Crèdit, una nova una línia de crèdits adreçada especialment a pimes i autònoms que sol·liciten imports petits i que necessiten poder-los tornar a llarg termini. Els préstecs són d’un màxim d’un milió per beneficiari i el termini d’amortització arriba fins als deu anys, amb dos anys de carència inclosos.
 
Barcelona, seu mundial del Moviment En Favor de la Infància
El Govern ha aprovat avui que Barcelona sigui la seu mundial i permanent de la Fundació Privada Moviment Mundial en Favor de la Infància (GMC). L’establiment de la seu es formalitzarà properament amb la signatura d’un conveni entre el Govern i la Fundació. El Moviment Mundial en Favor de la Infància va ser creat l’any 2002 en la Sessió Especial de l’Assemblea General de les Nacions Unides, i té com a objectiu promoure els drets dels infants i adolescents d’acord amb la Convenció de Drets dels Infants.
 
Conveni amb el Conselh Generau d’Aran
El Govern ha donat llum verd a la signatura d’un conveni amb el Conselh Generau d’Aran per desenvolupar i executar el Pla d’infraestructures de la Vall d’Aran. Mitjançant aquest conveni, el Govern finançarà obres en equipaments administratius, culturals i turístics.
 
Subvenció al Consorci Local i Comarcal de Comunicació
El Govern ha aprovat avui la concessió d’una subvenció de 600.000 euros al Consorci Local i Comarcal de Comunicació per finançar diverses activitats de l’entitat, com ara la contractació del servei de distribució de continguts audiovisuals en català a través de les xarxes IP o la contractació de continguts audiovisuals en català per ser distribuïts via IP a les televisions de proximitat.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia