Direcció General de Comunicació

El Govern reforça l'estructura de comandament del cos de Mossos d'Esquadra, un cop acabat el desplegament

query_builder   17 març 2009 14:59

event_note Nota de premsa

El Govern reforça l'estructura de comandament del cos de Mossos d'Esquadra, un cop acabat el desplegament

 
  • El Govern ha aprovat la convocatòria de 8 noves places de comissari, 8 d’intendent i 18 d’inspector per als Mossos d’Esquadra
  • També ha aprovat l’oferta d'ocupació pública de 60 noves places de la categoria de mosso per als membres de les forces i cossos de seguretat de l'Estat que desitgin incorporar-se a la policia autonòmica
El Govern ha aprovat avui reforçar l’estructura de comandament dels Mossos d’Esquadra amb la convocatòria de 8 noves places de comissari, altres 8 places d’intendent i 18 places d’inspector per a aquest any.
 
Aquesta convocatòria respon a la necessitat del cos la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de reforçar la seva estructura superior i executiva de comandament una vegada finalitzat el desplegament territorial a tot Catalunya, l’1 de novembre passat.
 
Igualment, el Govern ha aprovat avui l’oferta d’ocupació pública de 60 noves places de la categoria de mosso destinades a membres de les forces i cossos de seguretat de l’Estat que desitgin incorporar-se a la policia autonòmica catalana.
 
El cos de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra compta actualment amb 14.150 agents, als que s’incorporaran un miler d’agents més el proper mes de juny quan es graduï la promoció que actualment està seguint el curs bàsic policial a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC) i altres 980 efectius quan acabi la promoció de l’any 2010.
 
Actualment hi ha 9 comissaris i 38 intendents, que formen l’escala superior de comandament, i 119 inspectors (escala executiva) en el cos de Mossos d’Esquadra, que des de l’any 2007 ha crescut en més de 2.400 agents.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia