Direcció General de Comunicació

El Govern aprova la constitució de l'Entitat Municipal Descentralitzada de Bellaterra

query_builder   3 novembre 2009 13:59

event_note Nota de premsa

El Govern aprova la constitució de l'Entitat Municipal Descentralitzada de Bellaterra

  • L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès ho havia sol·licitat i l’expedient ha superat tots els requisits i passos legals necessaris
  • La nova EMD inclou els sectors coneguts com a Bellaterra, Can Domènec i Turó de Sant Pau
 
El Govern ha aprovat el decret de constitució de l’Entitat Municipal Descentralitzada de Bellaterra, al municipi de Cerdanyola del Vallès (el Vallès Occidental). Amb aquesta aprovació, es tanca l’expedient de constitució que va sol·licitar el ple de l’Ajuntament de Cerdanyola el 21 de juliol de 2005. La nova EMD de Bellaterra inclou els sectors coneguts com a Bellaterra, Can Domènec i Turó de Sant Pau.
 
Aquesta petició del consistori ha acomplert tots els requisits i passos legals necessaris. En primer lloc, l’acord del ple va estar a exposició pública i període d’al·legacions a l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès. Un cop ratificat l’expedient administratiu al ple, el Departament de Governació i Administracions Públiques va informar-ne favorablement i el va tramitar a la Comissió de Delimitació Territorial.
 
Aquesta comissió va donar el seu vistiplau a l’expedient després de demanar que l’Ajuntament hi afegís algunes consideracions, fet que va allargar el procés. Finalment, atès que a Bellaterra hi ha consideracions d’ordre geogràfic, històric i social que justifiquen la constitució de l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD), la Comissió Jurídica Assessora de la Generalitat va emetre un dictamen positiu el mes de juliol passat.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia