Direcció General de Comunicació

El Govern reestructura els òrgans administratius de la Delegació del Govern a Girona

query_builder   26 gener 2010 13:57

event_note Nota de premsa

El Govern reestructura els òrgans administratius de la Delegació del Govern a Girona

  • La mesura té com a objectiu millorar l’atenció a la ciutadania en el nou edifici de l’Administració de la Generalitat
 
El Govern ha aprovat la creació de l’Àrea de Serveis Comuns de la Delegació Territorial del Govern a Girona, que ajudarà al procés administratiu de la posada en marxa del nou edifici de la Generalitat a Girona. L’Àrea de Serveis Comuns té com a objectiu millorar l’atenció a la ciutadania en el nou edifici del Govern. Per això preveu la racionalització de l’organització i del personal i la centralització de les peticions dels ciutadans a través l’Oficina d’Atenció Ciutadana que hi haurà al nou edifici.
 
La gerència de l’Àrea de Serveis Comuns coordinarà, en primer lloc, tot el personal i serveis comuns, i la gestió i el manteniment de tot l’edifici. D’aquesta manera, serveis que fins ara estaven adscrits a cada departament passaran a formar part d’una única unitat, i permetran així un estalvi considerable de temps en les gestions del dia a dia.
 
En segon lloc, coordinarà l’Oficina d’Atenció Ciutadana, és a dir, els processos de gestió que ofereixin un servei a la ciutadania eficaç i eficient. De fet, esdevindrà l’única oficina de la Generalitat a Girona, que atendrà qualsevol tipus de consulta a l’Administració, de les 29 oficines especialitzades que hi ha actualment. L’edifici únic de la Generalitat a Girona iniciarà el període de trasllats de tots els departaments el mes d’abril i es preveu que tot el procés s’acabi al mes de juny.  
 
La posada en marxa del nou edifici de la Delegació del Govern a Girona, situat a l'antic Hospital de Santa Caterina, esdevé la primera experiència d'un edifici corporatiu i multidepartamental en l'àmbit de l'Administració de la Generalitat i servirà per impulsar un model organitzatiu caracteritzat per la prestació centralitzada de serveis comuns. D'aquesta manera, la principal novetat pel ciutadà serà que les relacions amb l'administració seran molt més fàcils a l'hora de fer qualsevol tràmit que exigeixi visitar la seu de més d'un departament.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia