Direcció General de Comunicació

El Govern aprova el Projecte de llei de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya

query_builder   23 desembre 2008 14:01

event_note Nota de premsa

El Govern aprova el Projecte de llei de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya

  • La nova Agència, que integrarà l’empresa pública Adigsa, actuarà amb més agilitat en la gestió de les polítiques d’habitatge
  • La creació de l’Agència està recollida com una de les mesures del Pacte Nacional per a l’Habitatge
 
El Govern ha aprovat avui el Projecte de llei de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, que a l’inici de sessions del 2009 començarà d’urgència la seva tramitació al Parlament. Amb la creació de l’Agència, es pretén establir una estructura executiva àgil i dinàmica capaç de donar una resposta eficient als problemes plantejats en matèria d’habitatge. I, de cara al ciutadà, comportarà una major agilitat en la gestió i un increment de l’eficiència en l’execució de les polítiques d’habitatge.
 
L’objectiu de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya és executar i gestionar les polítiques d’habitatge que són competència de la Generalitat de Catalunya. Especialment, donarà la resposta de la Generalitat al creixement, la complexitat i la proximitat al territori necessària de les actuacions públiques en matèria d’habitatge mitjançant la seva gestió integrada. La nova Agència integrarà a la seva estructura l’empresa pública Adigsa.
 
La creació de l’Agència és una mesura recollida al Pacte Nacional per a l’Habitatge per tractar el creixement i la diversificació de les responsabilitats públiques en matèria d’habitatge. 

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia