Direcció General de Comunicació

El Govern destina 400.000 euros a la URV com a seu de la secretaria executiva de l'Euromed Permanent University Forum (EPUF)

query_builder   23 desembre 2008 14:07

event_note Nota de premsa

El Govern destina 400.000 euros a la URV com a seu de la secretaria executiva de l'Euromed Permanent University Forum (EPUF)

 
  • L’Euromed Permanent University Forum vol potenciar les relacions entre les universitats de la regió euromediterrània per a la creació d’un espai propi d’educació superior i recerca que enforteixi els lligams i impulsi projectes conjunts de caràcter acadèmic i científic
 
 
La Universitat Rovira i Virgili comptarà amb 400.000 euros durant el període 2008-2011 per al funcionament de la Secretaria Executiva de l’Euromed Permanent University Forum (EPUF), amb seu a la universitat tarragonina. La subvenció, aprovada avui pel Govern, és atorgada al 50% pels Departaments de Vicepresidència i d’Innovació, Universitats i Empresa.
 
L’Euromed Permanent University Forum és una xarxa d’universitats constituïda l’octubre de 2006 a Tampere (Finlàndia), durant la conferència de rectors de les universitats euromediterrànies. En formen part 62 universitats i institucions d’educació superior. En l’acte fundacional del Forum es va acordar que la Universitat Rovira i Virgili n’acolliria la seu.
 
El Forum té com a objectius la creació d’un espai propi d’educació superior i recerca que enforteixi els lligams i impulsi projectes conjunts de caràcter acadèmic i científic, així com la col·laboració i el diàleg entre les institucions educatives de la Unió Europea, l'est i del sud del mar Mediterrani per reforçar vincles i impulsar projectes conjunts.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia