Direcció General de Comunicació

Nous teatres a Lloret de Mar i a Arbúcies

query_builder   24 novembre 2009 15:36

event_note Nota de premsa

Nous teatres a Lloret de Mar i a Arbúcies

  • El Govern destinarà 455.000 euros a la construcció del nou teatre municipal de Lloret de Mar, que comptarà amb 400 butaques
  • A Arbúcies, es rehabilitaran les naus on es construïen els autocars Ayats per instalar-hi el nou Centre de les Arts Escèniques
 
El Govern ha aprovat avui inversions en dos nous equipaments culturals a la comarca de la Selva. Concretament, destinarà 455.000 euros a la construcció del nou teatre municipal de Lloret de Mar i 450.000 a la rehabilitació de les Naus Ayats d’Arbúcies, on s’ubicarà el Centre d’Arts Escèniques d’aquest municipi.
 
El nou teatre de Lloret de Mar tindrà una superfície útil de prop de 2.000 m2i disposarà d’una sala amb un aforament d’unes 400 butaques, així com sales d’assaig i altres espais complementaris.
 
Pel que fa les dues naus d’Arbúcies, que s’utilitzaven per construir els autocars de l’empresa Ayats, s'habilitarà una caixa escènica, una sala polivalent i locals d'assaig per als músics, entre d’altres espais. Les dues naus disposen de prop de 2.000 m2. Ja s’ha executat una primera fase de les obres per import de 253.000 euros i hi ha una segona fase en procés de licitació. La primera fase correspon a la preparació, neteja i condicionament de les naus.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia