Direcció General de Comunicació

El Govern aprova l'arrendament de 517 vehicles destinats al Departament d'Interior

query_builder   18 març 2008 13:49

event_note Nota de premsa

El Govern aprova l'arrendament de 517 vehicles destinats al Departament d'Interior

·         Els vehicles serviran per a la renovació del parc mòbil dels Mossos d'Esquadra de cara a finalitzar el desplegament el proper 1 de novembre
 
·         El pressupost per a aquesta nova contractació és de més de 22 milions d’euros
 
 
El Govern invertirà 22.050.420 euros per arrendar 517 vehicles i, d’aquesta manera, renovar el parc mòbil dels Mossos d’Esquadra i el del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació.
 
El Govern arrendarà vehicles que garanteixin la sostenibilitat i que permetin reduir el consum de combustible i alhora augmentar l'eficiència energètica del vehicles. Aquesta mesura contribuirà a reduir les emissions de contaminants, promourà la diversificació energètica i ajudarà a disminuir la dependència dels derivats del petroli. 
 
Aquest nou contracte és també un pas més per assegurar que els Mossos d'Esquadra disposin de mitjans òptims per a la finalització del seu desplegament a tot Catalunya, el proper 1 de novembre.
 
L’opció d’arrendament a preu i termini fix s’ha adoptat com a solució més avantatjosa després de realitzar una anàlisi economicofinancera de les diferents ofertes del mercat i de les diferents modalitats de finançament.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia