Direcció General de Comunicació

El Govern fixa la despesa màxima que les universitats públiques poden destinar aquest any a personal

query_builder   28 juliol 2009 13:43

event_note Nota de premsa

El Govern fixa la despesa màxima que les universitats públiques poden destinar aquest any a personal

  • L’acord d’avui afecta la UAB, la UPC, la UdL, la URV i la UdG, i properament s’autoritzaran els comptes de la UB i la UPF
 
El Govern ha fixat avui la despesa màxima en concepte de personal funcionari i contractat docent i no docent per a cinc de les set universitats públiques catalanes per a l’any 2009.
 
Així, la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) podrà destinar com a màxim 210.696.292 euros a aquesta partida; la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), 179.870.659 euros; la Universitat de Lleida (UdL), 51.330.682 euros; la Universitat Rovira i Virgili (URV); 71.503.739 euros, i la Universitat de Girona (UdG), 61.960.230 euros.
 
El Govern ha fixat aquestes quantitats d’acord amb els comptes que ha presentat cadascuna de les universitats. En pròxims consells s’aprovarà també la partida corresponent a la Universitat de Barcelona i la Pompeu Fabra.
 
Aquesta autorització del Govern és un requisit previst a la Llei d’Universitats de Catalunya (LUC) per tal que les universitats puguin elaborar els seus pressupostos.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia