Direcció General de Comunicació

El Govern impulsa la construcció d'un nou centre residencial i de dia per a gent gran i persones amb discapacitat a Barcelona

query_builder   25 setembre 2007 14:40

event_note Nota de premsa

El Govern impulsa la construcció d'un nou centre residencial i de dia per a gent gran i persones amb discapacitat a Barcelona

. L'equipament tindrà una capacitat de 120 places i comptarà amb un centre de dia per a 30 usuaris

. Barcelona oferirà 60 noves places per a persones amb discapacitat

El Govern impulsarà la construcció d'un nou centre residencial i de dia per a gent gran i persones amb discapacitat a la ciutat de Barcelona. Aquest centre, que s'edificarà al Districte de Sant Andreu, ajudarà a equiparar Barcelona als paràmetres europeus en quant a places de residència i centre de dia per a gent gran. 

En aquest sentit, el Govern construirà aquest centre al passeig de Torras i Bages, als números 129-145 de Barcelona,  en un solar cedit per l'Ajuntament de la ciutat.

El Departament d'Acció Social i Ciutadania està elaborant el projecte de construcció i posada en funcionament del centre, que comptarà amb instal.lacions de residència i atenció diürna per a la gent gran, i de residència per a persones amb discapacitat física.

El projecte arquitectònic, adjudicat el 26 d'abril passat, i que estarà enllestit el proper mes de gener de 2008, preveu la construcció de 120 places de residència per a la gent gran, 30 places de centre de dia per a la gent gran i 60 places de residència per a persones amb discapacitat física. Les obres està previst que s'efectuïn al llarg de l'any 2008.

Barcelona és una de les ciutats que registra una de les ràtios més baixes en quant a places de residència i centres de dia per a gent gran. El Govern d'Entesa vol resoldre quest dèficit i donar compliment a l'objectiu d'equiparar la capital catalana als paràmetres europeus.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia