Direcció General de Comunicació

El Govern accepta la cessió de terrenys per construir dos centres de secundària a Tarragona i Amposta

query_builder   25 setembre 2007 14:41

event_note Nota de premsa

El Govern accepta la cessió de terrenys per construir dos centres de secundària a Tarragona i Amposta

. S'aproven també obres de millora a quatre centres educatius per un import d'1,5 milions d'euros

El Govern ha acordat acceptar la cessió gratuïta de dos terrenys municipals per construir una Secció d'Educació Secundària (SES) a Tarragona i un Centre de Tecnificació Esportiva-Institut d'Educació Secundària (IES) a Amposta.

En el cas d'Amposta, s'ha acceptat la cessió gratuïta de domini d'una finca de 5.624,70 m² situada en el terme municipal d'aquest municipi, ofert per l'ajuntament, per construir-hi un Centre de Tecnificació Esportiva / IES.

A Tarragona, s'ha acordat acceptar la cessió gratuïta de domini d'una finca de 10.059,00 m² situada a l'Avinguda de Sant Salvador del terme municipal de Tarragona, on s'hi construirà una Secció d'Educació Secundària. La SES Sant Salvador tindrà 3 línies d'ESO i 2 de batxillerat.

Actuacions de millora a Instituts d'Educació Secundària

El Govern també ha aprovat actuacions de millora per un import d'1.513.479 euros en diversos centres educatius. A Barcelona, a l'IES Sant Josep de Calassanç, es destinaran 407.096 euros per fer obres a la sala d'actes i a l'escala exterior, i a l'IES Escola de Treball, 235.203 euros aniran destinats a suprimir barreres arquitectòniques i a construir serveis adaptats.

D'altra banda, a l'IES Rafael Casanova, a Sant Boi de Llobregat, es destinaran 226.367 euros per instal.lar-hi dos ascensors i reparar la façana, i a l'IES Angeleta Ferrer, de Sant Cugat del Vallès, es faran obres d'ampliació per un valor de 644.813 euros.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia