Direcció General de Comunicació

La residència de gent gran de Camprodon s'ampliarà l'any vinent amb 12 places més

query_builder   23 setembre 2008 14:12

event_note Nota de premsa

La residència de gent gran de Camprodon s'ampliarà l'any vinent amb 12 places més

  • El Govern subvenciona amb més de 982.000 euros l’ampliació i la reforma del centre que permetrà tenir 12 places més
 
El Govern subvencionarà amb 982.818 euros l’ampliació i reforma de la residència municipal de gent gran de Camprodon (Ripollès), que permetrà crear 12 noves places. Un cop enllestides les obres al setembre de l’any que ve, el centre disposarà de 58 places residencials de les quals el Departament d’Acció Social i Ciutadania en concertarà la meitat.
 
La subvenció del Govern per ampliar i reformar aquesta residència es pagarà en dues anualitats (429.982,94 euros aquest any i 552.835,22 euros el 2009). L’ajut permetrà sufragar gairebé la totalitat del cost de la reforma, pressupostada en 1.014.936,62 euros. Les obres van començar a l’abril i es preveu acabar-les al setembre de 2009.
 
L’Ajuntament de Camprodon és l’encarregat de les obres d’ampliació del centre, que dóna servei prioritàriament a la gent gran del municipi i la comarca del Ripollès. El Consistori també és farà càrrec del mobiliari i utillatge necessaris per prestar els serveis.
 
La residència de gent gran, situada a l’antic Hospital Municipal, al número 3 del carrer Lluís Jover, ofereix d’acolliment permanent o temporal i assistència integral a persones que no tenen un grau d’autonomia suficient per realitzar les activitats de la vida diària. La residència de Camprodon també ajuda a millorar els hàbits d’autonomia de les persones usuàries i presta serveis de dinamització sociocultural, entre d’altres.
 
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia