Direcció General de Comunicació

NOMENAMENTS

query_builder   1 abril 2008 14:03

event_note Nota de premsa

NOMENAMENTS

El Govern ha nomenat avui Martí Estruch Axmacher nou delegat del Govern de la Generalitat a Alemanya del Departament de la Vicepresidència i Núria Buenaventura i Puig nova directora general de Medi Natural del Departament de Medi Ambient i Habitatge.
 
 
Martí Estruch Axmacher, delegat del Govern de la Generalitat a Alemanya
 
Nascut l'any 1968 a Lovaina (Bèlgica). És llicenciat en Filologia Anglogermànica (UAB) i en Periodisme (UPF). Actualment dirigeix el Gabinet d’Anàlisi i Prospectiva de la UOC, universitat on també ha fet de cap de Projectes del Gabinet de Relacions Internacionals.
 
Anteriorment ha estat cap de redacció del diari digital VilaWeb, responsable de Comunicació del Departament d’Universitats, Recerca i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya, i membre de l'equip de Difusió del Fòrum Universal de les Cultures-Barcelona 2004. Ha col·laborat amb la Coordinadora Catalana de Fundacions, la Diputació de Barcelona, el Comitè Organitzador Olímpic Barcelona '92 i amb diversos mitjans de comunicació, com ara Barcelona Televisió, TVE, El Temps i l'AVUI.
 
 
Núria Buenaventura i Puig, directora general de Medi Natural
              
És diplomada en Magisteri i ha estat directora del Centre d’Educació Infantil i Primària Mossèn Cinto Verdaguer de Rubí. Ha estat regidora de l’Ajuntament de Rubí, i alcaldessa d’aquest municipi entre el 2000 i el 2003.
Ha estat vicepresidenta de LOCALRED i diputada i presidenta delegada de l’Àrea de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona. També ha ocupat el càrrec de presidenta de la Comissió d’Urbanisme i Habitatge a la Federació de Municipis de Catalunya i ha estat portaveu del Grup Polític d’ICV-EUiA-EPM de la Diputació de Barcelona.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia