Direcció General de Comunicació

El Govern amplia els ajuts d'enguany a la rehabilitació d'habitatges en 40 milions d'euros més

query_builder   25 juny 2008 13:57

event_note Nota de premsa

El Govern amplia els ajuts d'enguany a la rehabilitació d'habitatges en 40 milions d'euros més

 
  • Les subvencions són per rehabilitacions d’habitatges i per edificis sencers, de manera que se’n poden beneficiar particulars i comunitats de propietaris 
  • Amb els 46,3 milions totals es preveu rehabilitar 40.000 habitatges, la xifra prevista al Pacte Nacional per l’Habitatge 
El Govern ha aprovat avui una ampliació de l’import per fer front a la sol·licituds d’ajuts a la rehabilitació rebudes aquest any fins arribar als 46,3 milions d’euros. Amb aquesta quantitat se subvencionaran 40.000 habitatges que s’han de rehabilitar.
 
Aquesta xifra se suma als 1’5 milions d’euros de la convocatòria inicial (tancada el 30 de maig), als quals s’hi ha d’afegir els 4’8 milions d’euros del conveni amb l’Institut Català de l’Energia (ICAEN) per les obres destinades exclusivament a actuacions de millora de l’aïllament tèrmic i/o acústic, més els 40 milions que s’han ampliat avui, fan un total de 46’3 milions, un 9,5% més que l’any passat. El Pacte Nacional per l’Habitatge xifra al voltant dels 40.000 els habitatges que cal rehabilitar cada any, número al que es preveu arribar amb aquesta dotació.
 
El 2007 es van destinar a aquests ajuts 43’7 milions d’euros, per tant han augmentat un 9,5% enguany. Les subvencions són per rehabilitacions d’habitatges i per edificis sencers, de manera que se’n poden beneficiar particulars i comunitats de propietaris. La convocatòria es va tancar el passat 30 de maig, i amb aquesta xifra es vol donar resposta a les peticions de subvenció.
 
Pel que fa al tipus d’obres, els ajuts a la rehabilitació enguany subvencionen obres de reparació de patologies de diversos graus d’intensitat, la instal·lació d’ascensors, grans instal·lacions d’aigua, llum i gas, i obres d’aïllament acústic i millora de l’eficiència energètica dels edificis o dels habitatges.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia