Direcció General de Comunicació

El Govern nomena els nous presidents dels Consells Socials de la UPC i de la UPF

query_builder   25 juny 2008 14:11

event_note Nota de premsa

El Govern nomena els nous presidents dels Consells Socials de la UPC i de la UPF

  • Joaquim Boixareu, de la UPC, i Núria Basi, de la UPF, són nomenats presidents dels seus respectius Consells Socials 
El Govern ha aprovat avui el nomenament de Joaquim Boixareu i Núria Basi com a nous presidents dels Consells Socials de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i de la Universitat Pompeu Fabra (UPF), respectivament.
 
La Llei d’Universitats de Catalunya (LUC) estableix que cada universitat ha de tenir un Consell Social de 15 membres, dels quals nou són persones representatives de la societat catalana i sis són membres del consell de govern de la universitat. El president o presidenta del consell social és nomenat per acord del Govern de la Generalitat, a proposta del conseller del DIUE, d’entre els membres del consell social representatius de la societat catalana. El seu mandat és de quatre anys i és renovable per un únic període de la mateixa durada.
 
Es renoven, doncs, els següents presidents de Consells Socials:
 
Joaquim Boixareu, nou president del Consell Social de la UPC. Nascut el 1959, és llicenciat en Ciències Empresarials i MBA per ESADE (Barcelona), l’École des Hautes Études Commerciales de Paris i la New York University. És conseller delegat d’Irestal Group i president de FEMCAT. També és vicepresident primer de la Unió Patronal Metal·lúrgica (UPM); membre del Comité Executiu i de la Junta Directiva del Foment del Treball Nacional; Membre del Patronat de la Barcelona Graduate School of Economics i Membre del Comité Permanent d’Experts del Pacte Nacional per a la Recerca i la Innovació de Catalunya. Substitueix el senyor Ramon Folch i Guillén.
 
Núria Basi, nova presidenta del Consell Social de la UPF. Nascuda el 1953, és llicenciada en Ciències Biològiques i amb estudis de postgrau en farmacologia i en gestió i direcció d’empreses per la Universitat de Barcelona. Ha estat directora general de CIDAsal, així com subdirectora general, consellera delegada i, des del setembre del 2005, presidenta de BASI,S.A. És també membre de la Junta Directiva de Foment de Treball Nacional i del Consell d’Administració de la Fira de Barcelona. Substitueix la senyora Mercè Sala Schnorkowsky.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia