Direcció General de Comunicació

Nomenaments

query_builder   16 octubre 2007 13:56

event_note Nota de premsa

Nomenaments

El Govern ha nomenat avui Mª Assumpció Benito com a nova directora general de Recursos Sanitaris de Departament de Salut, en substitució de Rafael Manzanera. Manzanera ha estat nomenat, així mateix, director de l'Institut Català d'Avaluacions Mèdiques. En l'àmbit del Departament d'Educació, Jaume Graells ha estat nomenat director general de l'Educació Bàsica i el Batxillerat.

Jaume Graells, director general de l'Educació Bàsica i el Batxillerat

Va néixer a Barcelona el 1959.

És llicenciat en Geografia i Història, i professor d'ensenyament secundari amb aquesta especialitat. La seva ubicació definitiva és a l'IES Torres i Bages de l'Hospitalet. També és mestre de català.

A més de l'activitat docent, Jaume Graells ha estat membre del Consell Escolar de Catalunya, membre del Consell de Formació Professional, membre del Consell Social de la Universitat de Barcelona, conseller del Consell de Treball Econòmic i Social i secretari general de FETE-UGT.

Mª Assumpció Benito, directora general de Recursos Sanitaris

Nascuda a Barcelona el  1959.

És llicenciada en medicina general i cirurgia per la Universitat de Barcelona i Màster en Economia i Direcció d'Empreses IESE, per la Universitat de Navarra.

Ha estat metge assistencial en l'especialitat de traumatologia i cirurgia ortopèdica a l'hospital Clínic i a l'Hospital de Palamós. També ha exercit com a adjunta a la gerència a l'Hospital de Traumatologia de la Vall d'Hebron.

Ha desenvolupat tasques de gestió a la Quinta de Salut d'Aliança, a l'Hospital Central de Barcelona i al Sagrat Cor i va assumir la gerència dels hospitals fusionats de Barcelona de l'Aliança el 1994.

Responsable de l'atenció primària pública d'Andorra i de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell fins el febrer de 2000, després ocuparà el càrrec de sotsdirectora gerent de l'Hospital de Bellvitge de Barcelona, des d'on farà el salt a l'Institut Català de la Salut, a la direcció d'atenció hospitalària i l'àrea de projectes i avaluació. Posteriorment, serà gerent de l'Institut de Recerca Oncològica, des d'on ha liderat la fusió amb l'Institut de Recerca Biomèdica de Bellvitge.


Rafael Manzanera, director de l'Institut Català d'Avaluacions Mèdiques

Doctor en Medicina (1984) per la Universitat Autònoma de Barcelona.

És especialista en medicina familiar i comunitària i en medicina preventiva i salut pública. Màster en Direcció d'Empreses i diplomat en Epidemiologia, Sanitat, Estadística i en Gestió Hospitalària.

Ha desenvolupat diversos càrrecs professionals en l'àmbit de planificació (programes), gestió (hospitals, atenció primària i salut pública) i sistema sanitari (Servicio Navarro de Salud - Osasunbidea).

Va ser president de la Sociedad Española de Salud Pública y Administración Sanitaria (SESPAS) durant els anys 2000 - 2004.

Des del febrer del 2004 fins a l'actualitat ha estat director general de Recursos Sanitaris del Departament de Salut.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia