Direcció General de Comunicació

El Govern inverteix més de 36 milions d'euros en la construcció d'un nou mòdul esportiu al CAR de Sant Cugat

query_builder   29 juliol 2008 14:26

event_note Nota de premsa

El Govern inverteix més de 36 milions d'euros en la construcció d'un nou mòdul esportiu al CAR de Sant Cugat

 
  • El nou mòdul permetrà impulsar el Centre d’Alt Rendiment i contribuirà a convertir-lo en un centre tecnològicament més avançat
  •  El projecte és un dels grans objectius de la Secretaria General de l’Esport en la present legislatura
 
El Govern ha aprovat invertir 36,5 milions d’euros en la construcció d’un nou mòdul esportiu al Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat del Vallès per dur a terme una millora i ampliació de les instal·lacions i els serveis del centre esportiu per tal de modernitzar-lo.
 
El projecte és un dels grans objectius de la Secretaria General de l’Esport en la present legislatura. S’inclou en la segona fase del Pla Director del CAR de Sant Cugat, que preveu la construcció d’un mòdul poliesportiu que agruparà en una sola unitat gran part de les sales esportives ‘indoor’ per millorar i optimitzar el seu ús, explotació i manteniment.
 
El nou recinte, amb una superfície de 26.000 m2, inclourà una piscina de 50 x 25 metres i una altra de 33 x 25 metres destinada a waterpolo i salts, així com sales per a la pràctica de l’halterofília, arts marcials (taekwondo, judo i lluita), tennis taula, gimnàstica artística femenina i masculina, salt alçada i sales de tir.
 
La construcció del nou mòdul esportiu del CAR permet seguir amb el procés de modernització del centre, que es va iniciar amb la remodelació de les habitacions dels esportistes, i del menjador i la cuina de la residència del CAR.
 
El cost d’aquest mòdul esportiu és de 36,5 milions d’euros, dels quals el 67% estarà finançat per la Secretaria General de l’Esport i la resta, pel Consell Superior d’Esports.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia