Direcció General de Comunicació

Altres acords

query_builder   25 juny 2008 14:23

event_note Nota de premsa

Altres acords

  • El Govern atorga prop de 4 milions d’euros a les Comunitats Catalanes de l’Exterior   
El Govern atorgarà un total de 3.847.632 euros a 73 Comunitats Catalanes de l’Exterior que han concorregut a la convocatòria de subvencions plurianuals corresponent al període 2008-2010. La convocatòria plurianual, que enguany s’ha desenvolupat per primer cop, s’ha plantejat amb l’objectiu de facilitar a les Comunitats Catalanes de l’Exterior la seva gestió i funcionament, tot i que també s’inclouen en aquesta quantia les partides destinades a la realització d’activitats i a l’ensenyament del català.
 
 
  • Maria Jesús Martínez Enciso, nova directora general de Recursos i Règim Penitenciari   
El Govern ha nomenat avui Maria Jesús Martínez Enciso com a nova directora general de Recursos i Règim Penitenciari del Departament de Justícia.
 
Va néixer a Barcelona en 1959. És llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona, on va continuar els estudis de criminologia i en va obtenir la diplomatura superior. Posteriorment es va graduar en el Màster de criminologia crítica i política criminal de la Universitat Autònoma de Barcelona.
 
Va començar a treballar pel Departament de Justícia l’any 1987, i ha desenvolupat la seva tasca professional al CEJFE (Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada), la Direcció General de Serveis Penitenciaris, el Centre Penitenciari d’Homes de Barcelona (la Model), on té la plaça de jurista, o el Centre Penitenciari de Joves de Barcelona. També ha estat responsable del Servei de Règim (seguretat interior, trasllats d’interns dels centres penitenciaris) de la Secretaria de Serveis Penitenciaris Rehabilitació i Justícia Juvenil.
 
El mes de maig del 2004 va ser nomenada directora del Centre Penitenciari de Tarragona, centre de 350 interns. Finalment, l’abril del 2005, assumeix la direcció del Centre Penitenciari de Dones (Wad-Ras) de Barcelona, del qual n’és la directora fins a la data actual.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia