Direcció General de Comunicació

El Govern destina gairebé un milió d'euros a la construcció d'un heliport a l'Hospital d'Igualada

query_builder   16 juny 2009 13:53

event_note Nota de premsa

El Govern destina gairebé un milió d'euros a la construcció d'un heliport a l'Hospital d'Igualada

  • L’Hospital és l’equipament que rep la totalitat dels traumatismes derivats d’accidents de la demarcació de Barcelona
El Govern ha aprovat avui destinar 893.327 euros a la construcció d’un heliport a l’Hospital d’Igualada, un equipament que actualment està en fase de projecte i que és previst que estigui a punt el maig de 2010. El nou heliport, inclòs en les previsions del Pla director d’Heliports de Salut de Catalunya, forma part del projecte arquitectònic de l’Hospital d’Igualada i representa una obra important per a les necessitats de salut del territori.
 
El nou heliport estarà situat sobre la base del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) de l’hospital, que alhora és la base del Servei d’Emergències Mèdiques de la comarca de l’Anoia. L’Hospital d’Igualada, ubicat molt a prop de l’eix viari de la Nacional II, és hospital de referència, i per tant, és l’equipament que rep, entre altres, la totalitat dels traumatismes derivats d’accidents de la demarcació de Barcelona. Pel que fa als serveis d’atenció a crítics com la Unitat Coronària, la neurocirurgia o els cremats, depèn de l’Hospital de Bellvitge i de la Vall d’Hebrón.
 
La inversió aprovada avui pel Govern s’inclou en els 1.121.686 euros de capital que el Govern aporta al Consorci Sanitari de l’Anoia que també preveu la instal·lació de plaques escolars al centre hospitalari.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia