Direcció General de Comunicació

El Govern impulsa la recerca en medicina regenerativa renovant el conveni amb l'Instituto de Salud Carlos III

query_builder   26 agost 2008 14:28

event_note Nota de premsa

El Govern impulsa la recerca en medicina regenerativa renovant el conveni amb l'Instituto de Salud Carlos III

 
  • D’aquesta manera es consolida el Centre de Medicina Regenerativa de Barcelona
 
  • La inversió total supera els deu milions d’euros
 
El Govern ha aprovat avui la renovació del conveni de col·laboració amb l’Instituto de Salud Carlos III que va permetre la creació del Centre de Medicina Regenerativa de Barcelona, signat en 2004 i que abastaba fins l’any 2007. El nou conveni, signat pels anys 2008-2010, aprofundeix en la consolidació del CMRB com a centre de recerca d’aquesta especialitat i obre noves vies de col·laboració entre les tres institucions.
 
En aquesta nova fase, a més de consolidar el Banc de Línies Cel·lulars i de potenciar el Laboratori General de Recerca del CMRB (que actualment ocupa 2.500 m2 en el Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona), es fomentaran noves línies en les àrees de biologia del desenvolupament, neurociències i cardiovascular. També s’intensificaran les accions de formació i col·laboració interinstitucional a través de projectes conjunts.
 
El nou conveni preveu l’aportació de 1.700.000 euros anuals per part del Departament de Salut de la Generalitat i de l’Instituto de Salud Carlos III (organisme depenent del Ministeri de Ciència i Innovació), de tal manera que en el període 2008-2010 cada un d’ells faci una aportació de 5.100.000 euros, per arribar a un total d’inversió de 10.200.000 euros durant la vigència del conveni.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia