Direcció General de Comunicació

El Govern destina 700.000 euros a avaluar la qualitat de l'aire

query_builder   19 febrer 2008 13:52

event_note Nota de premsa

El Govern destina 700.000 euros a avaluar la qualitat de l'aire

  • Realitzarà 36.825 anàlisis de l’aire per mètodes manuals, atès que no tots els contaminants poden ser identificats mitjançant tècniques automàtiques
El Govern ha aprovat destinar 768.255 euros per realitzar anàlisis -i avaluacions de la qualitat de l’aire per mètodes manuals, atès que no tots els contaminants poder ser determinats amb una metodologia analítica mitjançant tècniques automàtiques d’acord amb la legislació europea actual.
 
L’anàlisi per mètodes manuals comporta un mostreig previ i una anàlisi química posterior en un laboratori especialitzat, per la qual cosa el Servei de Vigilància i Control de l’Aire, dependent del Departament de Medi Ambient i Habitatge,-ha previst realitzar 36.825 anàlisis que s’hauran de contractar a laboratoris especialitzats. La despesa total d’aquestes anàlisis, que es realitzaran entre l’1 de juliol de 2008 i el 31 de desembre de 2009, serà de 768.255 euros.
 
El Servei de Vigilància i Control de l’Aire té encomanada la funció d’avaluar la qualitat de l’aire d’acord amb els mesuraments de la Xarxa de Vigilància i Previsió de la Contaminació Atmosfèrica de Catalunya (XVPCA).
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia