Direcció General de Comunicació

El Govern aprova un conveni per construir el nou Parc de Bombers de Gavà

query_builder   19 febrer 2008 13:53

event_note Nota de premsa

El Govern aprova un conveni per construir el nou Parc de Bombers de Gavà

  • El nou edifici tindrà 1.463 metres quadrats i compta amb una inversió de 2.200.000 euros 
  • L’Ajuntament de Gavà ha cedit el terreny per construir el nou parc de Bombers
El Govern formalitzarà un conveni amb l’Ajuntament de Gavà (Baix Llobregat) per construir el nou Parc de Bombers de Gavà, segons el qual el consistori cedirà al Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació una parcel·la situada al Pla de Ponent del municipi, on s’ubicarà el futur equipament.
 
El conveni també acorda el finançament conjunt d’aquest projecte entre les dues administracions. En total, la inversió prevista per executar les obres de construcció del nou parc és de 2.200.000 euros, dels quals l’ajuntament en finançarà 1.000.000, mentre que la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, dependent del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, n’assumirà els 1.200.000 restants.
 
El Parc de Bombers de Gavà, que actualment està situat a l’Avinguda Joan Carles I, es traslladarà a aquest nou solar, que es troba a l’àmbit Pla de Ponent del municipi. La parcel·la té 4.596 m2 i és previst que l’edifici del nou parc de bombers, que tindrà 1.463 m2útils entre les dues plantes, ocupi 926 m2 del total de la parcel·la.
 
El nou projecte del parc preveu dues zones diferenciades: una on hi haurà les cotxeres, el magatzem, la zona per guardar, netejar i assecar els Equips de Protecció Individual (EPI) i la zona de calderes i les instal·lacions; i l’altra que serà la zona de dependències del personal del parc, la sala de control, els despatxos dels comandaments, els vestuaris masculins i femenins, la cuina, el menjador, el gimnàs, i la sala polivalent, entre altres.
 
El projecte bàsic de la construcció del nou parc de bombers va ser aprovat el 12 de febrer passat per part de l’Ajuntament de Gavà i, a hores d’ara, el projecte executiu es troba en procés de redacció.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia