Direcció General de Comunicació

El Govern prepara el funcionament de l'edifici de la Generalitat a Girona que serà pioner en la integració de serveis

query_builder   26 agost 2008 14:27

event_note Nota de premsa

El Govern prepara el funcionament de l'edifici de la Generalitat a Girona que serà pioner en la integració de serveis

  • És la primera experiència de posada en marxa d’un edifici corporatiu i multidepartamental de la Generalitat
 
  • Està previst que les obres finalitzin el primer semestre de 2009
 
El Govern ha aprovat avui el Programa per a la posada en funcionament de l’edifici de l’Administració de la Generalitat a Girona, amb la finalitat d’impulsar i coordinar les actuacions necessàries que garanteixin l’adequació d’aquest nou equipament, que agruparà la Delegació Territorial del Govern a Girona i els serveis territorials dels diferents departaments a la demarcació. Situat a l’antic Hospital de Santa Caterina, es preveu que les obres acabin durant el primer semestre del 2009.
 
La posada en servei d’aquest immoble administratiu integrat esdevé la primera experiència d’un edifici corporatiu i multidepartamental en l’àmbit de l’Administració de la Generalitat i servirà per impulsar un model organitzatiu caracteritzat per la prestació centralitzada de serveis comuns. D’aquesta manera, la principal novetat pel ciutadà serà que les relacions amb l’administració seran molt més fàcils a l’hora de fer qualsevol tràmit que exigeixi visitar la seu de més d’un departament.
 
Es preveu que la nova seu agrupi unitats administratives actualment disperses i comptarà amb un total de 900 treballadors. Els treballs, que van començar l’any 2006 i preveuen estar enllestits durant el primer trimestre del 2009, contemplen un edifici de serveis de nova planta, aparcament en el seu subsòl, rehabilitació de l’edifici existent i urbanització interior a l’illa d’equipaments de l’Hospital de Santa Caterina, i un aparcament soterrat i urbanització a les places Pompeu Fabra i Hospital.
 
Per tal de coordinar el nou model funcional i organitzatiu, el Consell de Govern ha acordat la constitució del Programa i el nomenament d'un director, que dependrà orgànicament de la Delegació del Govern i que tindrà les funcions de dirigir el procés d’implantació dels organismes a l’edifici, coordinar les fases de finalització de la construcció amb les tasques d’equipament del nou edifici i dissenyar una proposta de model funcional i organitzatiu que inclourà les previsions de modificació de la normativa estructural així com la reassignació d’efectius i recursos que se’n derivin.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia