Direcció General de Comunicació

Altres Acords de Govern

query_builder   13 octubre 2009 14:14

event_note Nota de premsa

Altres Acords de Govern

El Govern impulsa la construcció del Parc de l’Esport de Sant Cugat del Vallès
 
El Govern ha acordat modificar el conveni subscrit el 23 de desembre de 2008 per tal de finançar la construcció i explotació del Parc de l’Esport de Sant Cugat del Vallès, al Vallès Occidental. Construir i explotar el parc empresarial requereix un finançament de 41 milions d’euros  que comptarà amb una inversió total de 41 milions d’euros.
 
Amb aquesta mesura, el Govern dóna suport a la creació d’un clúster esportiu al voltant del Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat del Vallès, mitjançant la creació d’un parc empresarial, un centre de recerca i d’altres serveis associats a l’esport.
 
 
El Govern reconeix el Centre Català de Capitán Sarmiento, d’Argentina
 
El Govern ha donat avui reconeixement oficial al Centre Català de Capitán Sarmiento, d’Argentina, com a Comunitat Catalana a l’Exterior. Amb aquest reconeixement ja són 123 les comunitats catalanes de l’exterior, a 40 països d’arreu del món, que treballen amb el suport del Govern per projectar Catalunya al món.
 
Les Comunitats Catalanes de l’Exterior tenen com a objectius principals la promoció de Catalunya entre la societat civil i el suport a la gent catalana resident a l’exterior de Catalunya. El reconeixement suposa que l’associació pugui beneficiar-se d’un ampli catàleg de serveis per part de la Generalitat, com l’enviament de publicacions periòdiques catalanes, l’organització de cursos de català, ajuts a la creació de pàgines web, beques per a estudis de postgrau a Catalunya, estades a Catalunya destinades a joves, exposicions internants o descomptes per poder veure la Televisió de Catalunya Internacional (TVCi), entre altres.
 

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia