Direcció General de Comunicació

Altres Acords de Govern

query_builder   28 abril 2009 14:15

event_note Nota de premsa

Altres Acords de Govern

La modificació dels estatuts del Consorci del Montsec permetrà l’accés a nous ajuts d’aquest ens per desenvolupar la zona
 
El Govern ha aprovat avui la modificació dels estatuts dels Consorci del Montsec, de forma que a partir d’ara la seva naturalesa jurídica correspondrà a la d’un ens local, com ara un ajuntament. Aquest canvi permetrà que el Consorci del Montsec pugui accedir a noves convocatòries d’ajuts, les adreçades als ens locals, per el desenvolupament integral de l’àmbit turístic, social i econòmic d’aquesta zona.
 
D’altra banda, els nous estatuts preveuen la modificació i ampliació de la composició de la Junta de Govern, de manera que s’incrementa la representació de la Generalitat, que passa de tenir un terç dels membres a la meitat. L’altre 50% de la Junta l’integren la resta d’entitats que formen el Consorci, és a dir, ajuntaments, la Diputació de Lleida, els Consells Comarcals de la Noguera i el Pallars Jussà i dues associacions sense ànim de lucre del territori.
 
El nou document preveu també la incorporació com a vicepresident segon del delegat del Govern de l’Alt Pirineu i Aran. La junta de Govern del Consorci està presidida pel vicepresident del Govern i té com a vicepresident primer el delegat territorial del Govern a Lleida.
 
El Govern destina 348.000 euros a la restauració de la col·legiata de la Seu de Manresa
 
El Govern ha aprovat destinar 348.000 euros a les obres de restauració de la col·legiata de Santa Maria de l’Alba de Manresa, anomenada popularment la Seu de Manresa. La rehabilitació afecta les façanes principal i sud-atri, les capelles laterals i la sala gòtica. La Seu de Manresa va ser declarat conjunt monumental i artístic l’any 1931.
 
L’aportació del Govern es farà per mitjà d’una subvenció al Bisbat de Vic, del qual depèn la Seu de Manresa. Aquest acord s’emmarca en els convenis-marc subscrits amb els bisbats i arquebisbats catalans per al període 2006-2010 per tal de fomentar polítiques d’inversió en el patrimoni eclesiàstic.
 
El Govern atorga la concessió definitiva de ràdio municipal a l’Ajuntament de Caldes de Malavella
 
El Govern ha acordat atorgar a l’Ajuntament de Caldes de Malavella la concessió definitiva per a la prestació del servei públic de radiodifusió sonora en ones mètriques amb modulació de freqüència. L’Ajuntament de Caldes de Malavella ja disposava des de 1999 de la concessió provisional d’una emissora de freqüència modulada de tipus municipal. Després de l’aprovació del projecte tècnic de l’emissora i de la inspecció tècnica de les instal·lacions, el Govern ha procedit a l’atorgament definitiu de la concessió a la ràdio municipal.
 
 
NOMENAMENTS
 
El Govern nomena Joan Josep Isern nou director general de Gestió d’Infraestructures de Justícia 
 
El Govern ha aprovat avui el nomenament de Joan Josep Isern i Aranda com a nou director general de Gestió d’Infraestructures del Departament de Justícia.
 
Isern, nascut el 1957, és arquitecte superior, llicenciat per la Universitat Politècnica de Catalunya. També és màster en Esade de “Funció gerencial a les administracions públiques”, màster en “Diagnosi, reparació d’edificis i manteniment d’edificis habitatge” per la Universitat Politècnica de Catalunya i ha participat en nombrosos cursos i congressos organitzats per la Diputació de Barcelona, la fundació CITEMA, el Patronat Català Pro Europa i l’Escola d’Administració Pública de la Generalitat de Catalunya.
 
Isern ha exercit com a subdirector General de Planificació i Infraestructures del Departament d’Interior. Substitueix Salvador Illa, qui ha ocupat el càrrec fins l’actualitat.
 
El Govern nomena dos nous membres del Consell de Treball Econòmic i Social de Catalunya en representació de CCOO
 
El Govern ha nomenat avui Cristina Faciaben i Lacorte i Jaume Sellés i Santiveri com a nous membres del Consell de Treball Econòmic i Social de Catalunya en representació de la Comissió Obrera Nacional de Catalunya (CCOO), a proposta del mateix sindicat. Faciaben i Sellés substitueixen com a representants de l’organització sindical al CTESC a Dolors Llobet i Maria i Llorenç Serrano i Giménez, que fins ara exercien aquesta funció junt amb els altres quatre membres de CCOO que completen la representació del sindicat en aquest organisme.
 
El Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya és un ens de dret públic, amb personalitat jurídica pròpia i plena capacitat i autonomia orgànica i funcional per al compliment de les seves finalitats com a òrgan consultiu i d’assessorament del Govern en matèries socioeconòmiques, laborals i ocupacionals.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia