Direcció General de Comunicació

Altres acords del Govern

query_builder   7 octubre 2008 13:53

event_note Nota de premsa

Altres acords del Govern

El Govern prorroga l'entrada en vigor de la prohibició de sacrificar gats i gossos a Esplugues de Llobregat
 
El Consell de Govern ha prorrogat fins a finals de 2008 l'entrada en vigor de la prohibició de sacrificar gats i gossos a les instal·lacions per al manteniment d'animals, i als nuclis zoològics en general, al municipi d’Esplugues de Llobregat, al Baix Llobregat.
 
La Llei de protecció dels animals preveu aquesta prohibició de sacrifici però la Llei de mesures en matèria de Medi Ambient diu que el Govern pot prorrogar el termini per a l'entrada en vigor d’aquesta prohibició, fins a un màxim d'un any.
 
La Comissió Tècnica d'avaluació de la pròrroga considera suficientment justificada la dificultat de complir la Llei de protecció dels animals, tenint en compte l'increment en l'evolució de recollida d'animals malgrat les actuacions efectuades, i després d’haver presentat una proposta d'actuacions per al present any tècnicament adequada i realitzable.
 
NOMENAMENT
 
El Govern ha aprovat avui el nomenament de Gemma Ribas com a directora de l’Oficina de Comunicació de la Presidència, del Departament de la Presidència.
 
Gemma Ribas, directora de l’Oficina de Comunicació de la Presidència
 
Gemma Ribas és llicenciada en Ciències de la Informació per la UAB; Màster en comunicació de les organitzacions per la Universitat de Barcelona-Les Heures.
 
Ha estat col·laboradora en mitjans de premsa local com els setmanaris Alt Empordà i l’Hora Nova i altres d’abast més ampli com El Punt, la SER, o La Vanguardia.
 
Ha estat cap de premsa del PSC a nivell nacional i va ocupar el càrrec de cap del Gabinet de premsa de la presidència de la Generalitat de novembre de 2006 a març de 2008.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia