Direcció General de Comunicació

Altres Acords de Govern

query_builder   27 octubre 2009 14:59

event_note Nota de premsa

Altres Acords de Govern

El Govern atorga la concessió definitiva de ràdio municipal a l’Ajuntament de Blanes
 
El Govern ha acordat atorgar a l’Ajuntament de Blanes (la Selva) la concessió definitiva per a la prestació del servei públic de radiodifusió sonora en ones mètriques amb modulació de freqüència.
 
L’Ajuntament de Blanes ja disposava de la concessió provisional d’una emissora de freqüència modulada de tipus municipal. Després de l’aprovació del projecte tècnic de l’emissora i de la inspecció tècnica de les instal·lacions, la Generalitat ha procedit a l’atorgament definitiu de la concessió.
 
Dotze places per al cos d’advocacia de la Generalitat
 
El Govern ha aprovat avui l’oferta parcial d’ocupació pública de dotze places per al cos d’advocacia per a l’any 2009. La publicació de la convocatòria corresponent a aquesta oferta s’efectuarà en el termini màxim de tres mesos.
Aquesta nova oferta parcial d’ocupació pública respon al compromís del Govern de reduir la interinitat entre el personal de l’Administració.
La convocatòria establirà la reserva d’una plaça per a les persones que tinguin reconeguda la condició legal de disminuïdes, en compliment de l’article 34 de la Llei 15/2008, que preveu que un 5% de les places ofertes d’ocupació pública s’han de reservar per a persones discapacitades.
 
El Govern nomena Patricia Remiro directora general de Comunicació i Serveis de Difusió Audiovisuals
 
El Govern ha nomenat avui Patrícia Remiro directora general de Comunicació i Serveis de Difusió Audiovisuals. Remiro substitueix en el càrrec Gemma Domènech.
 
Patrícia Remiro López (Barcelona, 1968) és titulada en Enginyeria Superior de Telecomunicacions per la Universitat Politècnica de Catalunya, MBA per la Rotterdam School of Management i Màster en Dret i Tecnologies de la Informació per la Universitat Ramon Llull (La Salle).
 
Es va incorporar a la Generalitat de Catalunya el novembre del 2002 com a responsable de Tecnologies dels Mitjans de Comunicació, de la Direcció General de Mitjans Audiovisuals del Departament de la Presidència. Des del 2008 ha ocupat el càrrec de cap de Servei de Tecnologies de Comunicació Audiovisual de la Direcció General de Comunicació i Serveis de Difusió Audiovisuals. En aquest temps, s’ha dedicat especialment a la planificació, desplegament i promoció de la televisió digital terrestre a Catalunya, així com a l’execució de plans d’actuació per impulsar la televisió local. Ha coordinat la creació dels fòrums de la TDT i del DAB (Digital Audio Broadcasting) a Catalunya, i ha estat representant de la Generalitat en diversos fòrums internacionals d’impuls de les tecnologies audiovisuals digitals. Ha estat membre del Steering Board del WorldDAB Forum entre el 2005 i el 2007.
 
La seva experiència professional anterior ha transcorregut en el camp de la consultoria estratègica, principalment en l’àmbit de les telecomunicacions, on ha participat en diversos projectes internacionals en països com França, el Regne Unit i Suïssa, i també ha estat responsable de la Fundació Vodafone a Catalunya entre el 1997 i el 1998.
 
El Govern nomena Jordi Roca com a nou director general del Patrimoni Cultural
 
El Govern ha nomenat avui Jordi Roca director general del Patrimoni Cultural. El nou director substitueix en el càrrec Josep Maria Carreté.
 
Jordi Roca i Armengol (l’Espluga de Francolí, 1959) és llicenciat en Geografia i Història per la Universitat de Barcelona. Va ser director dels Serveis Territorials del Departament d’Educació a Barcelona-Comarques (2004-2005) i director general de Centres Educatius (juny de 2005-maig de 2006). Des del febrer de 2007 ha estat director dels Serveis Territorials del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació a Barcelona.
 
Va iniciar la seva activitat a l’ensenyament públic al barri de Sant Cosme del Prat de Llobregat. L’any 1987 es va incorporar com a assessor didàctic del Servei d’Ensenyament del Català. En el marc de la Universitat Catalana d’Estiu va coordinar entre 1989 i 1991 els intercanvis pedagògics entre docents dels Països Catalans. Inspector d’Educació des de l’any 1992, ha estat inspector en cap adjunt (1997-2000) i inspector en cap (2000-2003).
 
Membre fundador del Centre d’Estudis de l’Espluga de Francolí (1978), ha format part de l’equip de treball que ha dut a terme la museïtzació de la Cova de la Font Major (1994), l’església gòtica (1997) i el Celler Cooperatiu (1998) de l’esmentada vila. Ha publicat diversos llibres i articles sobre història local, sobre llengua i sobre ensenyament.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia