Direcció General de Comunicació

El Govern destina 360.000 euros al programa d'activitats d'enguany de La Panera de Lleida

query_builder   21 juliol 2009 14:01

event_note Nota de premsa

El Govern destina 360.000 euros al programa d'activitats d'enguany de La Panera de Lleida

  • La Panera és un dels centres de la Xarxa Nacional de Centres d’Art que impulsa la Generalitat amb l’objectiu d’equilibrar l’accés a la cultura
 
El Govern ha aprovat avui destinar 360.000 euros a l’Institut Municipal d’Acció Cultural de Lleida (IMAC) per al programa d’activitats del Centre d’Art La Panera. L’aportació del Govern se suma a la de l’Ajuntament de Lleida, que hi destina la mateixa quantitat.
 
El programa d’activitats per al 2009 del Centre d’Art La Panera de Lleida ofereix tant projectes individuals com exposicions temàtiques i es complementa amb programes i activitats destinats a apropar les diferents pràctiques artístiques contemporànies als ciutadans. A més, a banda de la programació habitual, actualment està duent a terme un projecte internacional per divulgar l’art entre col·lectius amb dificultats.
 
La Panera és un dels centres de la Xarxa Nacional de Centres d’Art que impulsa el Govern amb l’objectiu d’equilibrar l’accés a la cultura. Va ser el primer centre d’art que es va inaugurar fora de Barcelona i va néixer amb la voluntat de ser una plataforma de producció, formació i exhibició de les arts visuals i, alhora, esdevenir un instrument que permeti establir ponts entre la creació visual i la que es produeix en àmbits culturals.
 
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia