Direcció General de Comunicació

El Govern crea una línia de préstecs destinada a empreses d'inserció i centres especials de treball

query_builder   28 abril 2009 13:39

event_note Nota de premsa

El Govern crea una línia de préstecs destinada a empreses d'inserció i centres especials de treball

  • La línia està dotada amb 10 milions d’euros i té com a objectiu principal vetllar per la integració laboral de persones amb discapacitat i amb risc d’exclusió social
  • El Govern intenta pal·liar així les conseqüències de la crisi en les petites i mitjanes empreses que promouen objectius socials
El Govern ha acordat crear una línia de préstecs per facilitar el finançament i l’activitat de les empreses d’inserció i els centres especials de treball. Amb aquesta nova iniciativa, que s’inclou en el conjunt de mesures impulsades pel Govern per contrarestar els efectes de la crisi, es vol donar suport a les petites i mitjanes empreses de caràcter social que tenen com a objectiu principal vetllar per la integració laboral de persones amb discapacitat i amb risc d’exclusió social.
 
L’objectiu de la nova línia d’ajuts, per la qual el Departament de Treball i l’Institut Català de Finances formalitzaran un conveni de col·laboració, és facilitar el finançament de l’activitat econòmica d’aquestes empreses, que com a conseqüència de la situació econòmica actual, es troben amb dificultats de finançament alhora d’accedir al crèdit.
 
Els destinataris d’aquesta línia, que comptarà amb una dotació de 10 milions d’euros, són les empreses d’inserció i els centres especials de treball amb seu a Catalunya. Els préstecs es destinaran a finançar inversions en actius fixos materials i immaterials, i a bestretes de subvencions i compromisos de pagament per contractes de l’Administració Pública. Les característiques i condicions dels préstecs variaran en funció del destí final de la inversió.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia