Direcció General de Comunicació

Altres Acords de Govern

query_builder   25 agost 2009 14:03

event_note Nota de premsa

Altres Acords de Govern

El Govern convocarà oposicions per 205 places del cos de gestió i del cos d’intervenció
 
El Govern ha acordat avui convocar oposicions per a l’any 2009 de 200 places de l’escala de gestió d’administració general del cos de gestió i de 5 places per al cos d’intervenció. La cobertura d’aquestes places es considera necessària per l’adequat funcionament dels serveis públics i suposa que aquestes places passin a tenir caràcter fix i es redueixi així la interinitat en el cos de gestió i intervenció de l’administració.
 
De les 200 places de l’escala de gestió d’administració general del cos de gestió, 196 seran places de l’opció general i quatre seran d’especialitat en riscos laborals. 98 places de l’opció general seran proveïdes per promoció interna. A més, d’acord amb la legislació vigent, 10 places queden reservades per persones que tinguin reconeguda la condició legal de disminuïdes.
 
Un cop resolta la convocatòria, si la plaça a cobrir per un funcionari estava ocupada interinament la persona que l’ocupava haurà de deixar aquell lloc de treball, sense que en cap cas es pugui incrementar el personal dels cossos i especialitats afectats, en compliment amb l’ajust pressupostari vigent que ha congelat la substitució de places vacants de tota la plantilla de la Generalitat, amb l’excepció  dels col·lectius que presten serveis socials bàsics.
 
El Govern destinarà 475.000 euros a l’organització del XXI Cicle d’Òpera a Catalunya
 
El Govern ha acordat avui destinar 475.000 euros a l’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell per col·laborar en l’organització del XXI Cicle d’Òpera a Catalunya. Aquest import es destinarà al manteniment d’activitats de promoció i producció operístiques el 2009 i a la realització de les funcions en gira del Cicle d’Òpera a Catalunya que organitza l’entitat.
 
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia