Direcció General de Comunicació

Altres acords

query_builder   3 juny 2008 14:03

event_note Nota de premsa

Altres acords

 
  • Modificació de la delimitació del Conjunt arqueològic d’Ullastret
 
El Govern ha aprovat modificar la delimitació de l'entorn de protecció del Conjunt arqueològic d'Ullastret. Aquesta modificació té com a finalitat la redefinició de l’entorn d’aquest jaciment arqueològic, catalogat com a bé cultural d'interès nacional (BCIN), en la categoria de zona arqueològica, amb l’objectiu de protegir i preservar l’ espai.
 
El Conjunt arqueològic d'Ullastret és un dels conjunts arqueològics més significatius de la cultura ibèrica. Està situat als municipis d’Ullastret, Serra de Daró, Forallac i Fontanilles (Baix Empordà). S’hi conserven restes arqueològiques de gran singularitat geològica i històrica i de gran interès científic i patrimonial.
 
  • Nomenaments
 
El Govern ha aprovat el nomenament de Josep Maria Rañé Blasco com a nou president del Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya (CTESC), després que el ple d’aquest òrgan d'assessorament del Govern en matèria socioeconòmica i laboral l’hagi escollit per unanimitat.
 
Josep Maria Rañé Blasco,president del Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya (CTESC) 

Nascut a Sant Just Desvern (Barcelona), el 15 de juny de 1954.

Ha cursat estudis superiors d’enginyeria industrial. Ha estat regidor de Joventut i Treball de l'Ajuntament de Sant Just Desvern, i també ha estat regidor de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.
 
Ha format part de la Comissió Executiva del Consell de Treball, del Consell General de l'Institut Català de la Salut, del Consell Català de la Salut, del Consell de Direcció del Servei Català de la Salut, del Plenari de l'Institut d'Estudis Laborals de la Universitat de Barcelona, del Consell Econòmic i Social de l'Ajuntament de Barcelona i del Consell General de l'Institut Nacional de la Salut (INSALUD).
 
Afiliat a la Unió General de Treballadors (UGT) de Catalunya des del 1976, és militant del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC-PSOE) des del 1984 i actualment és membre de l'Executiva del Baix Llobregat.
 
Rañé ha estat diputat del Parlament de Catalunya durant quatre legislatures (1988-2003) i entre el desembre de 2003 i l’abril de 2006 va ser conseller de Treball i Indústria de la Generalitat (2003-2006).
 
Actualment és diputat del Parlament de Catalunya, on presideix la Comissió d’Economia i Finances i quart tinent d’alcalde de Sant Feliu de Llobregat.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia