Direcció General de Comunicació

El Govern signa un conveni amb l'Estat per a l'impuls de les energies renovables

query_builder   25 març 2008 13:47

event_note Nota de premsa

El Govern signa un conveni amb l'Estat per a l'impuls de les energies renovables

  • Té com a objectiu diversificar les fonts energètiques i avançar en la reducció del consum de combustibles d’origen fòssil 
  • El Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç aportarà 2,98 milions d’euros per aplicar les mesures del Pla d’Energies Renovables corresponents al 2008 
El Govern ha acordat signar un conveni de col·laboració amb l’Instituto para la Diversificación y Ahorro de la Energía (IDAE), adscrit al Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç, per un import de 2,98 milions d’euros per impulsar l’ús de les energies renovables a Catalunya. L’objectiu del conveni és diversificar les fonts energètiques i avançar en la reducció del consum de combustibles d’origen fòssil. L’ICAEN gestionarà els fons que aporti l’IDAE, que es destinaran a subvencionar nous projectes d’aprofitament energètic de biomassa, energia solar tèrmica, energia solar fotovoltaica aïllada i biogàs, així com a la instal·lació de punts de subministrament de biocombustibles.
 
El conveni, que signarà l’Institut Català d’Energia (ICAEN), entitat adscrita al Departament d’Economia i Finances, desenvoluparà les mesures de suport públic corresponents a Catalunya per a l’any 2008, que estan incloses al Pla d’Energies Renovables i també al Pla de l’Energia 2006-2015.
 
El compliment del Pla de l’Energia 2006-2015 permetrà que les energies renovables suposin el 9,5% del consum total d’energia primària l’any 2015 a Catalunya.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia