Direcció General de Comunicació

Altres acords del Govern

query_builder   2 setembre 2008 13:47

event_note Nota de premsa

Altres acords del Govern

El Govern ha nomenat avui Camil Fortuny i Recasens com a nou director general de Recursos del Sistema Educatiu.
 
El Govern ha nomenat avui Camil Fortuny i Recasens com a nou director general de Recursos del Sistema Educatiu del Departament d’Educació.
 
Camil Fortuny, nascut a Salomó (Tarragona), va començar a treballar com a mestre l’any 1967 i des del novembre del 2006 ha estat director del Serveis Territorials de Barcelona Comarques, primer del Departament d’Educació i Universitats i posteriorment del Departament d’Educació.
 
Prèviament, va ser director del CEIP Antoni Grau Minguell de Sant Quintí de Mediona, municipi del qual va ser alcalde entre els anys 1983 i 1994. Entre el 1981 i el 1991 va treballar a més com a inspector d’Educació, i posteriorment, entre 1990 i 1995 va ser coordinador de la inspecció educativa en el Sector Barcelonès Sud.
 
És, a més, membre del Consell Escolar des de l’1 de juny del 2006 i membre fundador i coordinador dels 4 primers anys de l’Escola d’Estiu del Penedès.
 
Camil Fortuny substitueix en el càrrec Francesc Vidal i Pla.
 
 
Mònica Sala Gómez és nomenada membre del Consell Social de la UPC en representació de la societat catalana
 
El Govern ha aprovat avui, a proposta del conseller del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa (DIUE), el nomenament de Mònica Sala Gómez com a nova membre del Consell Social de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), en substitució d’Isabel Clara-Simó Monllor.
 
Mònica Sala Gómez és enginyera superior de telecomunicacions per la Universitat Politècnica de Catalunya, i és MBA per Esade. És directora executiva tècnica d’Al-pi telecomunicacions. També ha estat directora de serveis del Centre de Telecomunicacions de la Generalitat de Catalunya.
 
La Llei d’Universitats de Catalunya (LUC) estableix que cada universitat ha de tenir un Consell Social de 15 membres, dels quals nou són persones representatives de la societat catalana i sis són membres del consell de govern de la universitat. El president o presidenta del consell social és nomenat per acord del Govern de la Generalitat, a proposta del conseller del DIUE, d’entre els membres del consell social representatius de la societat catalana. El seu mandat és de quatre anys i és renovable per un únic període de la mateixa durada.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia