Direcció General de Comunicació

El Govern millora el subministrament d'aigua a les comarques de l'Anoia i el Maresme

query_builder   21 juliol 2009 13:47

event_note Nota de premsa

El Govern millora el subministrament d'aigua a les comarques de l'Anoia i el Maresme

  • Invertirà més d’1,6 milions d’euros en aquests treballs, que beneficiaran els municipis de Santa Margarida de Montbui i Dosrius
 
El Govern ha impulsat avui les obres destinades a millorar el subministrament d’aigua a les comarques de l’Anoia i el Maresme, mitjançant una inversió global superior als 1,6 milions d’euros.
 
L’actuació a la comarca de l’Anoia consistirà en la construcció d’un nou dipòsit a Santa Margarida de Montbui, amb capacitat per 3.000 m3 d’aigua, que permetrà augmentar la disponibilitat de recursos d’aquest municipi de prop de 10.000 habitants, que actualment s’abasteix amb recursos propis. Aquesta mesura tindrà un cost de 600.000 euros i finalitzarà en un termini aproximat de 9 mesos. Forma part del projecte que Aigües Ter-Llobregat (ATLL) està executant a la comarca de l’Anoia i permetrà la connexió de diversos municipis d’aquesta comarca a la xarxa regional de distribució d’aigua d’ATLL.
 
Pel que fa a les obres que es desenvoluparan al Maresme, aquestes actuacions milloraran la disponibilitat d’aigua al municipi de Dosrius, concretament al sector de Can Masuet. Les obres, que tindran una durada d’un any, consisteixen en una estació de bombament situada al costat del nou dipòsit de Dosrius i en una canonada de 2,4 quilòmetres de longitud. Permetran que aquest sector es connecti a la xarxa regional d’Aigües Ter-Llobregat i que es millori la garantia en l’abastament, tenint en compte que actualment s’abasteix de recursos propis.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia