Direcció General de Comunicació

El Govern destina 331.000 euros al centre de suport al circ La Vela, de Vilanova i la Geltrú

query_builder   21 juliol 2009 14:01

event_note Nota de premsa

El Govern destina 331.000 euros al centre de suport al circ La Vela, de Vilanova i la Geltrú

  • Aquesta inversió s’emmarca en el Pla Integral del Circ de Catalunya
  • El centre La Vela té com a objectiu esdevenir una peça clau en el desenvolupament del circ català
 
El Govern ha aprovat avui destinar 331.000 euros a l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú per col·laborar amb el centre de suport a la creació i producció de circ i arts del carrer La Vela. Aquesta inversió s’emmarca en el Pla Integral del Circ de Catalunya, impulsat pel Govern de la Generalitat.
 
D’aquests 331.000 euros, 95.000 es destinaran al funcionament del centre La Vela; 36.000 euros seran per al festival de circ Trapezi – Vilanova i la Geltrú i 200.000 per a la rehabilitació i millora de les seves infraestructures. 
 
La Vela és un projecte de promoció de les activitats circenses plantejat com a centre de residència i creació per a artistes i companyies de circ. En funcionament des del 2006, és un centre públic de suport a la creació, producció i exhibició de números i espectacles per a circ en vela i amb estructures desmuntables. Té com a objectiu esdevenir una peça clau en el desenvolupament del circ català i en el treball de l’entorn immediat.
 
El Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació formarà part del consell de direcció del centre, a través del secretari general del Departament, Lluís Noguera, que en serà copresident juntament amb l’alcalde de Vilanova i la Geltrú, Joan Ignasi Elena. El consell de direcció formularà propostes d’actuació i d’objectius del centre i vetllarà pel seu compliment.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia