Direcció General de Comunicació

El Govern destina una subvenció de més de quatre milions d'euros al CEIP de Vilanova del Vallès

query_builder   2 octubre 2007 13:48

event_note Nota de premsa

El Govern destina una subvenció de més de quatre milions d'euros al CEIP de Vilanova del Vallès

. Aprovada també la creació d'un centre d'adults a l'Hospitalet

El Govern ha aprovat avui destinar una subvenció de 4.151.947 euros per a les obres de construcció d'un nou Centre d'Educació Infantil i Primària (CEIP) de dues línies d'educació infantil i primària a Vilanova del Vallès, a través d'un conveni de col.laboració subscrit entre el Departament d'Educació de la Generalitat i l'Ajuntament de Vilanova del Vallès.

Aquest centre, anomenat CEIP La Falguera, va entrar en funcionament el curs passat, 2006-2007, en 4 mòduls prefabricats, i enguany escolaritza un total de 81 alumnes, 76 d'educació infantil i 5 de primària. La construcció del nou CEIP permetrà la substitució d'aquests mòduls prefabricats.

D'altra banda, el Govern també ha aprovat la creació del Centre d'adults Sant Ramon de l'Hospitalet de Llobregat, per transformació de l'Aula de formació d'adults Eugeni d'Ors del mateix municipi.

Aquest centre, que adequarà la seva activitat docent a partir del curs acadèmic 2007-2008, desenvoluparà els ensenyaments inicials i bàsics, la formació instrumental bàsica, en totes les seves modalitats, per a persones adultes i els ensenyaments de les competències per a la societat de la informació. També incorporarà la perspectiva de gènere a les activitats educatives i formatives i  la metodologia d'autoformació.

El centre, ubicat al passeig Amat, 5-7, comptarà amb 4 aules, una sala polivalent i una aula d'informàtica, entre d'altres espais. El curs 2006-2007 va escolaritzar un total de 294 alumnes.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia