Direcció General de Comunicació

El Govern construirà tres nous centres de salut que donaran servei a prop de 31.000 persones

query_builder   8 juliol 2008 14:04

event_note Nota de premsa

El Govern construirà tres nous centres de salut que donaran servei a prop de 31.000 persones

  • Els centres, situats a Abrera, Ripollet i Vila-Rodona, suposen una inversió de 5,8 milions d’euros
 
  • Els nous equipaments es construiran a través de convenis de col·laboració amb els Ajuntaments
 
 
El Govern destinarà 5,8 milions d’euros a la construcció de tres nous centres de salut als municipis d’Abrera (el Baix Llobregat), Ripollet (el Vallès Occidental) i Vila-Rodona (l’Alt Camp). La creació d’aquests nous equipaments, que donaran servei a una població de prop de 31.000 persones, es farà a través de convenis de col·laboració amb els Ajuntaments d’aquests municipis.
 
Centre de salut d’Abrera
Aquest centre és un nou equipament que s’afegeix als serveis ja existents al municipi. Comptarà amb una superfície construïda de 284,75 m² i amb 3 sales de consulta polivalents.
 
Centre de salut de Ripollet
També es tracta d’un nou centre que, amb una superfície construïda de 1.376 m², amplia els serveis ja existents al municipi. Disposarà de 10 sales de consulta de medicina general, 4 sales de consulta de pediatria, 1 sala de consulta d’odontologia, 1 sala de consulta de treball d’odontologia, 4 sales de consulta polivalent, 1 sala de consulta de serveis socials, una àrea d’atenció continuada i una àrea d’educació sanitària.
 
Centre de salut de Vila-Rodona
En aquest cas, es tracta d’un nou centre que, amb una superfície construïda de 1.240 m², substituirà l’actual ambulatori. Comptarà amb 3 sales de consulta de medicina general, 2 sales de consulta de pediatria, 1 sala de consulta d’odontologia, 1 sala de consulta de treball d’odontologia, 1 sala d’extraccions, 2 sales de consulta polivalent, 1 sala de consulta pel programa ASSIR, 1 sala de consulta de serveis socials, una àrea d’atenció continuada, una àrea d’educació sanitària, una àrea de rehabilitació i una àrea de transport sanitari.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia