Direcció General de Comunicació

Altres Acords de Govern

query_builder   19 maig 2009 13:43

event_note Nota de premsa

Altres Acords de Govern

El Govern destina més d’un milió d’euros a la construcció de la nova Residència Màrius Torres de Lleida
 
El Govern ha aprovat avui destinar 1.131.000 euros a les obres de construcció del nou edifici de la residència d’esportistes del Centre de Tecnificació Màrius Torres de Lleida amb l’objectiu de poder allotjar un major nombre d’esportistes becats i millorar-ne els serveis. La nova construcció i el complex del que forma part pertanyen a la Xarxa de Tecnificació Esportiva de Catalunya.
 
La nova residència tindrà una capacitat per a 120 persones de manera que la podran compartir 48 residents i 72 usuaris externs. Això suposa un augment de 30 places respecte de la capacitat del centre, ja que actualment acull 27 residents i 63 esportistes externs.
 
Està previst que enguany es faci la redacció del projecte, de manera que l’any vinent es procedirà a les obres d’enderroc de la residència actual i s’iniciaran de les obres de la nova Residència Màrius Torres. Es preveu que les obres estaran acabades a mitjans de 2011.
 
L’actual Centre de Tecnificació Esportiva Màrius Torres de Lleida disposa d’una pista d’atletisme, diverses pistes poliesportives, un camp de gespa artificial i una sala de musculació. També compta amb dependències per fer classes tècniques i un servei de fisioteràpia.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia