Direcció General de Comunicació

NOMENAMENTS

query_builder   8 abril 2008 14:13

event_note Nota de premsa

NOMENAMENTS

El Govern ha nomenat avui Jordi Cortina i Carreras com a nou director general de Planificació i Xavier de las Heras i Cisa com a nou secretari general del Consell Interuniversitari de Catalunya.
 
 
Jordi Cortina i Carreras, director general de Planificació
 
Nascut a Manresa el 1955.
 
És llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Barcelona. Ha estat vicesecretari i posteriorment Secretari general de la Cambra Oficial de Comerç i Indústria de Manresa, director de la Societat Promotora de la Central Integrada de Mercaderies de Barcelona (CIM) i director financer de diverses empreses. Ha ocupat la Secretaria Tècnica de les Empreses Municipals de l’Ajuntament de Mollet del Vallès, i ha estat Tresorer de la Corporació i també de diversos organismes autònoms d’aquest Ajuntament, així com del Consorci de l’Espai Rural de Gallecs.
 
Actualment ocupa la Subdirecció General de Programació Econòmica i Gestió Administrativa en l’àmbit d’Universitats i Recerca del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa.
 
 
Xavier de las Heras i Cisa, secretari general del Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC)
 
Nascut a Manresa el 1958.
 
És doctor en ciències químiques per la Universitat de Barcelona. Ha estat director i sotsdirector de recerca del Departament d'Enginyeria Minera i Recursos Naturals i sotsdirector de relacions internacionals de l'Escola Universitària Politècnica de Manresa i membre de la Comissió de Doctorat de la Universitat Politècnica de Catalunya.
 
Ha orientat la seva tasca com a investigador a la recerca d’Enginyeria Química Ambiental, concretament a la geoquímica orgànica de combustibles fòssils. Ha publicat diversos llibres, articles en revistes internacionals i capítols de llibres, tant de caràcter docent com de recerca i divulgatius.
 
Actualment és catedràtic a la Universitat Politècnica de Catalunya dins l’àrea de coneixement d’Enginyeria Química.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia