Direcció General de Comunicació

El Govern impulsa la construcció del nou Centre R+D per a la indústria alimentària a la Universitat de Lleida

query_builder   25 novembre 2008 13:49

event_note Nota de premsa

El Govern impulsa la construcció del nou Centre R+D per a la indústria alimentària a la Universitat de Lleida

El Govern ha aprovat avui atorgar una subvenció de 513.454 euros a la Universitat de Lleida (UdL) per la construcció de la seu del Centre R+D per a la indústria agroalimentària, les obres de la qual estan en la fase final. Aquest nou centre de recerca tindrà per objectiu principal potenciar programes de recerca aplicada en l’àmbit agroalimentari i especialment, en aspectes referents a la producció animal. L’edifici, que s’està acabant de construir i té una superfície de 650 m², se situarà al campus de l’Escola d’Enginyeria Agrària de la Universitat de Lleida (UdL).
 
El consorci que gestionarà el nou centre de recerca està participat pel Govern de la Generalitat a través del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa, per la Universitat de Lleida, per l’IRTA (Institut de Recerca i Tecnologies Agroalimentàries), i pel CSIC (Centre Superior d’Investigacions Científiques. El Govern aporta el 32% del cost del projecte de construcció del nou edifici, que també compta amb la inversió de fons europeus i del Ministeri d’Educació i Ciència.
 
El nou centre s’emplaça a les comarques de Lleida com a territori líder en producció porcina i producció d’aus de corral a nivell estatal i on hi ha una de les dues grans explotacions més destacades a escala europea de producció porcina.
 
El nou organisme està inclòs en el Pla de Recerca i Innovació de Catalunya 2005-2008, que vol donar un impuls decidit a la potenciació i a la creació de centres de recerca i desenvolupament, en àrees científiques estratègiques, amb l’objectiu que assoleixin una dimensió institucional i un nivell científic i tècnic per competir amb garanties d’èxit en l’àmbit internacional.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia