Direcció General de Comunicació

El Govern destina 6 milions d'euros a promoure l'ocupació al Vallès Occidental

query_builder   22 juliol 2008 14:01

event_note Nota de premsa

El Govern destina 6 milions d'euros a promoure l'ocupació al Vallès Occidental

  •  Signa un conveni amb el Consorci per l’Ocupació i la Promoció Econòmica del Vallès Occidental
 
El Govern ha aprovat destinar 6 milions d’euros per posar en marxa un conjunt d’accions en matèria d’ocupació al Vallès Occidental. L’aportació es fa mitjançant un conveni signat amb el Consorci per l’Ocupació i la Promoció Econòmica del Vallès Occidental amb l’objectiu de desenvolupar un Programa integral de polítiques d’ocupació durant el període 2008-2009.
 
El Consorci aporta 2 milions d’euros i és l’encarregat d’aplicar el Pla d’Acció 2008-2009, que detalla els projectes a desenvolupar, amb indicació del nombre d’actuacions i de beneficiaris previstos, i els objectius que es planteja assolir el Consorci en el seu àmbit territorial.
 
Els projectes del Pla d’acció 2008-2009 s’emmarquen en el Pla estratègic “Vallès Avança”, signat el passat mes d’abril pel Departament de Treball, 23 alcaldes del Vallès Occidental i els agents econòmics i socials de la comarca. Aquest Pla dibuixa les actuacions a seguir pel Consorci per l’Ocupació i la Promoció Econòmica del Vallès Occidental durant el període 2008-2013, i defineix 12 programes d’actuació a l’entorn de la promoció econòmica, el desenvolupament econòmic i les polítiques d’ocupació, entre altres.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia