Direcció General de Comunicació

El Govern destinarà 5,2 milions d'euros al Prat de Llobregat per la construcció d'un CEIP

query_builder   9 desembre 2008 14:51

event_note Nota de premsa

El Govern destinarà 5,2 milions d'euros al Prat de Llobregat per la construcció d'un CEIP

  • També ha aprovat subvencions per valor de 887.650 euros per obres a centres escolars de Preixana, Granollers, Cercs i Sant Joan de Vilatorrada
 
El Govern ha aprovat avui destinar un subvenció pels propers dos anys a l’Ajuntament del Prat de Llobregat de 5.240.111 euros, per finançar les obres de nova construcció del CEIP del Parc, que tindrà 2 línies. Es tracta d'un centre ja existent que actualment compta amb una línia i que creixerà fins a dues. Les obres serviran per construir el nou edifici que ha d’acollir els nous alumnes i la previsió es arribar a un màxim de 450 alumnes amb totes dues línies complertes. Els treballs, que començaran un cop l’Ajuntament les hagi adjudicat, tindran un termini d' execució de18 mesos.
 
Subvencions a quatre ajuntaments per obres de remodelació i ampliació de centres escolars.
 
El Govern ha aprovat també destinar quatre subvencions més per valor total de 887.650 euros a quatre consistoris per finançar actuacions d’ampliació i reformes en centres escolars. Ha acordat una subvenció de 408.113 euros per a l’ajuntament de Preixana, a la comarca de l’Urgell, per finançar les obres d’ampliació del CEIP Montalbà. Es tracta d’un centre que forma part de la Zona Escolar Roral Riu Corb i que acull els nivells d’infantil i primària. També ha aprovat destinar 249.537 euros a l’Ajuntament de Granollers, al Vallès Occidental, per finançar obres de reforma de l’Escola Montserrat Montero d’educació especial. La tercera subvenció és de 120.000 euros i va destinada a l’Ajuntament de Cercs, al Berguedà, per obres de reforma del CEIP Sant Salvador, i finalment, el Govern ha aprovat atorgar una subvenció de 110.000 euros per finançar obres d’infraestructura del CEIP Els Ametllers de Sant Joan de Vilatorrada, un centre pel qual ja hi ha prevista les obres d’ampliació a 2 línies d’infantil i primària.
 
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia