Direcció General de Comunicació

El Govern promou l'accés dels ciutadans a la versió electrònica del BOE

query_builder   20 gener 2009 13:57

event_note Nota de premsa

El Govern promou l'accés dels ciutadans a la versió electrònica del BOE

  • Signa un acord amb l’Agència Estatal Butlletí Oficial de l’Estat que permet fer consultes i obtenir còpies del butlletí a les oficines d’Atenció Ciutadana i a les biblioteques públiques
  • La versió digital del BOE té caràcter oficial i autèntic des d’inici d’any
 
El Govern ha autoritzat avui signar un conveni amb l’Agència Estatal Butlletí Oficial de l’Estat amb l’objectiu de facilitar l’accés dels ciutadans a l’edició electrònica del Butlletí Oficial de l’Estat (BOE). Gràcies a aquest acord, tothom qui ho sol·liciti podrà accedir a la versió electrònica del BOE, que des de l’1 de gener de 2009 té caràcter oficial i autèntic, des de qualsevol de les oficines d’Atenció Ciutadana i des de totes les biblioteques públiques d’arreu del territori.
 
El conveni preveu que l’Agència Estatal Butlletí Oficial de l’Estat atengui i respongui de forma immediata per telèfon o mitjançant el correu electrònic qualsevol consulta o sol·licitud que formulin els ciutadans des de les oficines d‘Atenció Ciutadana o des de les biblioteques públiques. A més, tothom qui ho sol·liciti, podrà rebre còpies impreses de les disposicions, actes o anuncis publicats al BOE.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia