Direcció General de Comunicació

Altres Acords de Govern

query_builder   31 març 2009 13:31

event_note Nota de premsa

Altres Acords de Govern

El Govern contribueix a la construcció d’una Secció d’Educació Secundària a Batea
 
El Govern ha aprovat concedir una subvenció de 423.225 euros a l’Ajuntament de Batea (Terra Alta) per finançar la construcció d’una Secció d’Educació Secundària (SES) al CEIP Mare de Déu del Portal d’aquesta localitat. Aquesta nova secció permetrà escolaritzar un gran nombre d’alumnes del municipi i evitarà que s’hagin de desplaçar fins a Gandesa per estudiar l’ESO i el Batxillerat.
 
Una SES és una extensió d’un Institut d’Educació Secundària (IES) que es crea per donar resposta al creixement de la població i l’augment de necessitats d’escolarització d’un territori. En aquest cas, es construirà una SES a Batea amb el mateix codi que l’IES de Gandesa, que, fins ara, acull els nens de Batea que cursen estudis primaris al CEIP Mare de Déu del Portal. La previsió és que el SES de Batea es consolidi amb el transcurs dels cursos escolars, fins que s’arribi a constituir com a IES independent.
 
 
NOMENAMENTS
 
El Govern nomena Natàlia Caba directora general de Tributs
 
El Govern ha nomenat Natàlia Caba Serra directora general de Tributs del Departament d’Economia i Finances.
 
Natàlia Caba és llicenciada en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona, màster en Dret Tributari per la Universitat de Barcelona i la Facultat de Ciències Econòmiques i màster en Direcció Pública per Esade. És professora associada a l’Àrea de Coneixement de Dret Financer i Tributari del Departament de Dret de la UPF.
 
Des del 1994 ha ocupat diferents càrrecs de responsabilitat a la Direcció General de Tributs, sempre en l’àmbit de l’assistència i l’assessorament tècnico-jurídic en matèria tributària i el 2003 va ser nomenada subdirectora general de Règim Jurídic Tributari, càrrec que ha ocupat fins a l’actualitat.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia