Direcció General de Comunicació

El Govern aporta 440.000 euros per enllestir la nova seu de la Universitat Catalana d'Estiu a Prada de Conflent

query_builder   1 juliol 2008 13:53

event_note Nota de premsa

El Govern aporta 440.000 euros per enllestir la nova seu de la Universitat Catalana d'Estiu a Prada de Conflent

  • Aquesta inversió permetrà finalitzar les obres de remodelació del Centre d’Estudis Pau Casals, que a més de ser la seu de la universitat també funcionarà com a residència d’estudiants  
El Govern ha aprovat avui destinar 440.000 euros per completar la construcció de la nova seu de la Universitat Catalana d’Estiu, a Prada de Conflent. La universitat ocuparà una casa de 600 m2, construïda l’any 1920, que va acollir l’expresident Tarradellas durant el seu exili. L’edifici, de gran interès arquitectònic, és d’estil mallorquí i obra de l’arquitecte barceloní Ricard Segalà. Les obres que s’hi estan duent a terme consisteixen en la rehabilitació d’aquest edifici i en la construcció de dos edificis annexos destinats a habitacions.
 
La nova seu permetrà a la Fundació Universitat Catalana d’Estiu (FUCE) disposar d’uns edificis i instal·lacions pròpies per a desenvolupar la seva tasca. Des de l’any 1969, i només durant els mesos de juliol i agost, la FUCE utilitza el Liceu Renouvier de Prada com a única infraestructura d’acollida per als intercanvis escolars, universitaris i científics.
 
El cost total del projecte és de 2.7 milions d’euros, i ha rebut finançament de la Generalitat, de la Unió Europea, de la Diputació de Barcelona, de la Diputació de Girona i d’altres institucions públiques de la Catalunya del Nord. Pel que fa a la Generalitat de Catalunya, l’aportació ha estat d’1,1 milions d’euros, mentre que la resta d’administracions hi ha col·laborat amb un import total d’1.6 milions d’euros.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia