Direcció General de Comunicació

NOMENAMENT: Enric Argelagués, nou director gerent de l'Institut Català de la Salut

query_builder   14 octubre 2008 13:42

event_note Nota de premsa

NOMENAMENT: Enric Argelagués, nou director gerent de l'Institut Català de la Salut

El Govern ha aprovat avui el nomenament d’Enric Argelagués com a nou director gerent de l’Institut Català de la Salut.
 
Enric Argelagués, director gerent de l’Institut Català de la Salut
 
Nascut a Barcelona l’any 1950, és llicenciat en Medicina i Cirurgia i té el títol d’especialista en Hematologia i Hemoteràpia. Ha treballat com a metge a l’Hospital Clínic i Provincial de Barcelona, a Hospital Vall d’Hebron, a l’Hospital de la Santa Creu i de Sant Pau i a l’Hospital Germans Trias i Pujol, on ha estat cap de secció del Servei d’Hematologia i Hemoteràpia.
 
El nou director de l’ICS també té una dilatada experiència en gestió. De 2002 a 2008 ha treballat com a director gerent de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, i com a president de la Junta de Govern de la Fundació Institut d’Investigació en Ciències de la Salut Germans Trias i Pujol. L’any 2008 també va ser nomenat gerent territorial de l’ICS a la Regió Sanitària Metropolitana Nord. Prèviament, havia estat director gerent del Banc de Sang de l’ICS i director gerent de la empresa pública Serveis Sanitaris de Referència - Centre de Transfusió i Banc de Teixits.
 
En l’àmbit docent, Argelagués ha impartit ensenyament en les especialitats  d’hematologia i hemoteràpia, així com en gestió sanitària. D’altra banda, també ha publicat nombrosos articles d’investigació en publicacions nacionals i internacionals.
 
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia