Direcció General de Comunicació

Altres acords del Govern

query_builder   1 juliol 2008 13:56

event_note Nota de premsa

Altres acords del Govern

El Govern atorga dues noves llicències de ràdio municipal a Constantí i Tossa de Mar
 
El Govern ha concedit avui als ajuntaments de Constantí (el Tarragonès) i Tossa de Mar (la Selva) les llicències definitives per a la gestió de les emissores de ràdio municipals. Ambdós municipis ja havien obtingut l’adjudicació provisional d’emissora de freqüència modulada de tipus municipal, i enguany han aconseguit el dictamen tècnic favorable necessari per a la concessió definitiva.
 
 
NOMENAMENTS
 
El Govern ha nomenat avui Josep Maria Civis com a nou secretari d’Acció Ciutadana i Violant Mascaró com a nova directora general d’Acció Cívica, ambdós del Departament de Governació i Administracions Públiques.
 
JOSEP MARIA CIVIS i BALASCH, secretari d’Acció Ciutadana
 
Josep Maria Civis va néixer l’any 1963 a Sabadell. Ha estat regidor i conseller comarcal en temes de medi ambient i sostenibilitat a Sabadell i al Vallès Occidental. Ha participat en la direcció del Projecte integral del riu Ripoll, Vallès natural, Pla de protecció del patrimoni arquitectònic i paisatgístic, programes del Fons social europeu, Agenda 21, entre d’altres, fet que li ha valgut el reconeixement en forma de diferents premis i mencions.
 
Amb estudis d’Educació Social ha treballat com animador sociocultural en els moviments juvenils de Sabadell i en serveis d’atenció primària, centres oberts i tallers ocupacionals.
 
El 2006 va ser nomenat director general d’Acció Cívica del la Secretaria d’Acció Ciutadana del Departament de Governació i Administracions Públiques.
 
 
VIOLANT MASCARÓ I LÓPEZ, directora general d’Acció Cívica
 
Nascuda a Barcelona el 1967, Violant Mascaró és tècnica superior de l’Administració de la Generalitat des del 1992, on ha exercit diverses responsabilitats tècniques i directives als departaments de Justícia i de Governació i Administracions Públiques.
 
Des del 2004 ha estat la directora dels Serveis Territorials a Barcelona del Departament de Governació i Administracions Públiques, des d’on ha donat assistència en matèria d’administració i de cooperació econòmica als municipis que en depenen. Des del 2002 és regidora de Vallromanes municipi del qual també ha estat alcaldessa. Des de la formació del nou govern és la representant a la demarcació de Barcelona de les matèries pròpies de la Secretaria d’Acció Ciutadana.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia