Direcció General de Comunicació

El Govern tramita al Govern de l'Estat una consulta popular sololicitada pel municipi de Sant Celoni

query_builder   7 gener 2009 15:13

event_note Nota de premsa

El Govern tramita al Govern de l'Estat una consulta popular sololicitada pel municipi de Sant Celoni

  • L’autorització de la consulta municipal correspon al govern de l’Estat  
El Govern ha acordat avui trametre al govern de l’Estat la sol·licitud de l’Ajuntament de Sant Celoni (Vallès Oriental) per sotmetre a consulta popular la conveniència d’ubicar una Àrea Residencial Estratègica (ARE) a Can Riera de l’Aigua. L’autorització per realitzar la consulta popular correspon al govern de l’Estat i el Govern de la Generalitat dóna tràmit així a la consulta, en compliment al que estableix el procés legislatiu vigent.
 
La pregunta que el municipi proposa de fer als seu cens electoral és la següent: “Esteu a favor o en contra de l’Àrea Residencial Estratègica (ARE) a Can Riera de l’Aigua?”.
 
Les Àrees Residencials Estratègiques són un instrument per obtenir sòl de forma immediata i facilitar la construcció d'habitatge assequible. Segons el Pla d'àrees residencials estratègiques (ARE), aprovat pel Govern a principis de l’any passat, es construiran en una vuitantena de municipis d'arreu de Catalunya més de 90.000 habitatges, la meitat dels quals, com a mínim, seran protegits. És per això que el Govern català recorda en l’informe adjunt a la sol·licitud de consulta que la qüestió que s’hi reflecteix té un interès que supera l’àmbit municipal.
 
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia