Direcció General de Comunicació

El Govern aprova la convocatòria de 600 noves places de Mossos d'Esquadra per a l'any 2011

Nomenaments del Govern

query_builder   1 febrer 2011 13:58

event_note Nota de premsa

Nomenaments del Govern

El Govern ha aprovat diversos nomenaments. Són els següents:
 
Departament de la Presidència
 
  • Jordi Argelaguet i Argemí, director del Centre d’Estudis d’Opinió
 
Departament d’Economia i Coneixement
 
  • Jacint Boixasa i Solagran, director general del Patrimoni de la Generalitat de Catalunya
 
Departament de Territori i Sostenibilitat
  • Leonard Carcolé Galea, director de l’Agència Catalana de l’Aigua
 
Departament de Cultura
 
  • M. Josefa Moya Gonzalez, directora de Serveis del Departament de Cultura
 
Departament de Justícia
 
  • Francesc X. Fabregat Vera, director general de Modernització de l’Administració de Justícia
 
 
 
 

CURRÍCULUMS
 
 
DEPARTAMENT DE LA PRESIDÈNCIA
 
Jordi Argelaguet i Argemí, director del Centre d’Estudis d’Opinió
 
Nascut a Sabadell l’any 1965.
 
Doctor en Ciències Polítiques i de l’Administració (cum laude) per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Llicenciat en Ciències Polítiques i Sociologia (Secció Ciències Polítiques) per la UAB. Ha cursat els tres primers cursos complets de la Llicenciatura d’Història a la UAB.
 
Professor Titular d’Universitat del Departament de Ciència Política i Dret Públic de la UAB des del 2002. Des de 1994 n’havia estat professor ajudant. Va obtenir el premi “Ferran Cuito i Canals” de l’Institut d’Estudis Catalans a la millor tesi de Ciències Socials (1997).
 
Ha fet estades de formació i recerca al Tirol del Sud (Europäische Akademie Bozen), a Anglaterra (ECPR Summer School in Social Science in Data Analysis, University of Essex), als Estats Units (becari USIA al Boston College), a Escòcia (University of Stirling) i a Irlanda (University College Dublin).
 
Membre del consell de redacció de la Revista de Llengua i Dret i de Papers: Revista de Sociologia. Ha publicat diversos llibres, capítols de llibre i articles sobre política lingüística, partits polítics i altres temes de ciència política.
 
Des del 2009 és membre de l’Equip de Deganat de la Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia com a Coordinador de la Titulació de Ciència Política i Gestió Pública. Anteriorment, havia estat secretari fedatari d’aquesta mateixa facultat.
 
És militant de CDC des de novembre del 2006; membre cofundador de l’Associació Catalana d’Amics d’Israel (ACAI) i soci d’Òmnium Cultural.
 
 
 
DEPARTAMENT D’ECONOMIA I CONEIXEMENT
 
Jacint Boixasa i Solagran, director general del Patrimoni
 
Nascut a Barcelona, el 5 d’abril del 1960.
 
Titulat superior i màster en Economia i Finances per la Bircham International University (BIU) de Chicago, postgrau en Administració i Direcció d’Empreses per IESE Business School, diplomat màster en Assessoria Fiscal i diplomat en Dret Tributari i Assessoria Fiscal per la Universitat de San Pablo CEU. Actualment és soci-director de FINCORP Business Consulting.
 
Els últims sis anys, ha estat soci de la consultoria d’empreses Roca Junyent. Entre 2001 i 2003 ha estat director general d’Assegurances del Departament d’Economia i Finances. També ha treballat en el sector assegurador, a Vidacaixa com a cap de l’àrea de finances (1991-1995) i al holding assegurador de La Caixa i Fortis (Caifor), a Inverco i a Unespa, entre 1995 i 2002. Prèviament va treballar en finances corporatives i gestió de riscos empresarials a La Caixa, Caixa de Barcelona i Arthur Andersen.
 
DEPARTAMENT DE TERRITORI I SOSTENIBILITAT
 
 
Leonard Carcolé Galea, director de l’Agència Catalana de l’Aigua
 
Nascut a Barcelona l’any 1959.
 
Enginyer Superior de Camins, Canals i Ports per l’Escola Tècnica Superior d’Enginyers de Camins Canals i Ports de la Universitat Politècnica de Catalunya. És diplomat de Direcció de Negocis de la University South Carolina, en curs impartit per Caixa de Terrassa i IESE. També ha realitzat un curs d’Especialització en Urbanisme pel Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports, i un de Perfeccionament Aptituds Directives (PADI) per l’Institut d’Empresa.
 
Des de 1998 fins a l’actualitat ha desenvolupat diverses feines al Grup Aigües de Barcelona: director adjunt al director general de Sorea i Territorial de la zona Nord-Est; director tècnic de la Divisió d’Aigua i Sanejament, director de Producció i Depuració del Sector Aigua i Sanejament; director territorial Nordest del Sector Aigua i Sanejament, director general de Catalunya i Balears, director general del Servei de l’Àrea Metropolitana de Barcelona de la Societat General d’Aigües de Barcelona, i director de Medi Ambient.
 
Ha desenvolupat diverses tasques al grup d’empreses de construcció i promoció immobiliària CITECO, de Tarragona (1985-1997). També va ser conseller delegat de l’Empresa Municipal Mixta d’Aigües de Tarragona, S.A. (EMATSA).
 
Ha estat membre dels Consells d’Administració de diverses empreses del Grup Agbar: administrador únic d’Aquagest Medi Ambient, vicepresident de Clavegueram de Barcelona, SA (CLABSA), president d’Aquagest Medio Ambiente-Aqualia AIE, conseller delegat d’Aqua Ambiente Servicios Integrales SA, conseller delegat de Simmar-Serveis de Manteniment del Maresme SL, conseller de Depuradores d’Osona, Districlima i Agbar Environment Limited, entre altres. També ha estat president de l’Agrupació de Serveis d’Aigua de Catalunya (ASAC).
DEPARTAMENT DE CULTURA
 
M. Josefa Moya González, directora de serveis de Cultura
 
Nascuda a Algesires (Cadis) l’any 1956.
 
Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona i procuradora de Tribunals. Postgrau de Desenvolupament Directiu, Lideratge i Innovació als serveis públics ESADE.
 
Ha estat cap del Servei de Suport Jurídic de la Direcció General d’Atenció a la Infància i Adolescència; subdirectora general de Recursos Humans i Organització de la Direcció de Serveis del Departament de Cultura i subdirectora general i d’Administració i Gestió de la Direcció General del Patrimoni Cultural. També a Cultura va ser nomenada cap del Servei de la Secretaria Administrativa de la Subdirecció General d’Administració de la Secretaria General. Al Departament d’Ensenyament, ha estat cap del Servei Normatiu i d’Assessorament Jurídic de la Subdirecció General d’Assessoria Jurídica de la Secretaria General i també cap de la Secció de Programació de Professorat d’Ensenyaments Secundaris i de Règim Especial de la Direcció General de Recursos Humans.
 
També ha exercit d’advocada a Catalana de Gas i Electricitat S.A, avui, Gas Natural, i a Promotora Mediterránea S.A. Actualment, treballava al Servei d’Ocupació de Catalunya.
 
DEPARTAMENT DE JUSTÍCIA
 
Francesc Xavier Fabregat Vera, director general de Modernització de l’Administració de Justícia
 
Nascut a Barcelona l’any 1954.
 
Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona. Especialista en Dret Civil català per la Universitat Oberta de Catalunya. Reconeixement de suficiència investigadora. Realitzats els cursos de Doctorat sobre "Dret Processal".
 
En l'àmbit professional va exercir durant 11 anys com a subdirector general de Planificació i Programes de la Direcció General de Relacions amb l'Administració de Justícia. També va ser secretari del Consell de Justícia de Catalunya i membre de les Comissió de Coordinació de Comunitats autònomes.
 
Des de 2009 és membre del grup d'estudi per a les activitats formatives sobre el paper del jutge a la nova oficina judicial i des de 2010 és membre del grup d'investigació sobre la nova llei d'oficina judicial del Consell General del Poder Judicial. També és membre de la Subcomissió Tècnica per als estudis previs per a la implantació de la Ciutat Judicial de Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat i membre de la Comissió de Coordinació de Policia Judicial.
 
Ha estat membre del Consell de Redacció de la Revista Justiforum i del Jurat del Premi Justiforum. Així mateix ha integrat la Comissió Mixta de la Sala del Govern del Departament de Justícia i la Comissió general de Secretaris Judicials de Catalunya.
 
Ha estat professor de l'escola de pràctica professional de l'advocacia del Col·legi d'Advocats de Sabadell (1992 a 2006) i de la Universitat Autònoma de Barcelona (1995-2001). Així mateix ha estat docent en la formació de formadors del Consell General del Poder Judicial sobre la nova oficina judicial, ha publicat diversos articles especialitzats i ha participat en diverses conferències i congressos.
 
Actualment és membre del Cos Superior Jurídic de Secretaris Judicials amb destinació al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.
 
 
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia