Direcció General de Comunicació

nomenaments

Nomenaments

query_builder   15 febrer 2011 14:12

event_note Nota de premsa

Nomenaments

El Govern ha aprovat diversos nomenaments. Són els següents:
 
 
Departament de la Presidència
 
  • Josep Martí Blanch , secretari de Comunicació del Govern
 
 
Departament de Governació i Relacions Institucionals
 
  • Montserrat de Vehí i Torra, directora de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya
  • Xavier Puigdollers i Noblom, director general d’Afers Religiosos
 
Departament d’Economia i Coneixement
 
  • Lluís Franco i Sala, director de l’Agència Tributària de Catalunya
  • Amadeu Farré i Morell, director general de Tributs
 
Departament de Territori i Sostenibilitat
 
  • Oriol Puig i Godes, director del Servei de Meteorològic de Catalunya
 
 
 
CURRÍCULUMS

DEPARTAMENT DE LA PRESIDÈNCIA
Josep Martí Blanch , secretari de Comunicació del Govern
Nascut a l'Ametlla de Mar l'any 1970.
És llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona i diplomat en Direcció General per la Universitat de Navarra (IESE).
L'any 2003 funda Mapa Comunicació, empresa que ha dirigit fins a la data i a través de la qual ha participat en el disseny i execució de l'estratègia de comunicació de múltiples empreses i institucions com és el cas de Sharp, Ros Roca, Unió Catalana d'Hospitals, Petrocat, Daewoo, Gesaworld, HLL, Fòrum Ambiental, etc.
Actualment també és professor de Comunicació Corporativa a la Facultat de Comunicació-Blanquerna de la Universitat Ramon Llull i professor de Comunicació en el Mestratge de Gestió Sanitària de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC). Dirigeix la revista de management del sector sanitari Referent i és membre del consell editorial de Intransit, publicació de la Fundació Catdem.
Va ser responsable de comunicació de la filial espanyola d'Schneider Electric, director de comptes a l'agència 1990 MCS, i director de comunicació de la Subdelegació del Govern a Tarragona. Inicià la seva carrera professional al diari lleidatà La Mañana i també va desenvolupar tasques de redactor al diari AVUI.
L'any 2008 va publicar l'assaig "Ets de dretes i no ho saps" (Editorial Mina, Col•lecció l'Arquer, Grup 62). És columnista de l'AVUI i elsingulardigital.com. Participa en algunes tertúlies radiofòniques com l'Oracle de Catalunya Ràdio i La Caixa dels Trons del consorci de ràdios locals.

DEPARTAMENT DE GOVERNACIÓ I RELACIONS INSTITUCIONALS

Montserrat de Vehi i Torra, directora de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya
Nascuda a Girona l'any 1946.
Llicenciada en Dret amb grau. Ha cursat els cursos de doctorat. És inspectora de Treball i Seguretat Social.
Va ser secretària general del Departament de Treball de la Generalitat (1980-1984), del Departament de Cultura (1984-1986) i del Departament de Medi Ambient (1991-1996).
Va ser síndica de la Sindicatura de Comptes de Catalunya (2001-2007), la primera dona a ocupar el càrrec.

Xavier Puigdollers i Noblom, director general d'Afers Religiosos
Nascut a Barcelona l'any 1951.
És advocat i la seva trajectòria professional ha estat vinculada a les entitats socials. Des del 2007 presideix la Fundació La Tutela, l'organització més important i més antiga de Catalunya dedicada a la custòdia legal de discapacitats psíquics.
És professor de Dret Civil a la Universitat Abat Oliba (UAO) i també participa en la secció d'Infància i Joves del Col•legi d'Advocats de Barcelona.
Va ser director general d'Atenció a la Infància i Adolescència del departament de Benestar i Família. En l'àmbit polític, és conseller de CiU al Districte de l'Eixample i actualment presideix la comissió de Benestar Social d'UDC.
Presideix l'Associació d'Amics i Devots de Sant Raimon Penyafort, patró dels advocats. També ha estat vinculat al Moviment d'Esplais Cristians (MCEC) i va pertànyer al Moviments de Graduats Catòlics.
 
DEPARTAMENT D'ECONOMIA I CONEIXEMENT
Lluís Franco i Sala, director de l'Agència Tributària de Catalunya
Nascut a Barcelona l'any 1961.
Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Barcelona. Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona. Doctor en Ciències Econòmiques i Empresarials amb la qualificació "Cum Laude" per la Universitat de Barcelona. També és diplomat en estudis de Dret Civil Català.
Va ser conseller de Treball de la Generalitat de Catalunya (1999-2002); president del Tribunal Català de Defensa de la Competència (2003-2009). També va ser director general de Règim Econòmic de la Seguretat Social del Departament d'Economia i Finances de la Generalitat de Catalunya (1996-1999).
És professor titular de l'àrea de coneixement "Economia Aplicada", especialitat Política Econòmica, de la Universitat de Barcelona des de 1992.

Amadeu Farré i Morell, director general de Tributs
Nascut a Mataró l'any 1954.
Llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona. Màster per ESADE en Direcció Pública (EMPA). Diplomat per IESE en el Programa Formació Alta Direcció (PROFAC).
És funcionari de carrera i membre del cos d'advocats de la Generalitat de Catalunya. Actualment és lletrat i cap dels Serveis Generals de Consell de Garanties Estatutàries de Catalunya.
Va entrar a treballar al Gabinet Jurídic Central, al Departament de la Presidència, l'any 1978. Fou nomenat secretari dels grups de treball de la representació Catalana a la Comissió Mixta de Transferències Estat-Generalitat (1980).
Va ser lletrat cap dels Serveis al Consell Consultiu de la Generalitat (1981-1994); director general del Joc i d'Espectacles del Departament de Governació (1994-998), després al Departament d'Interior (1998-2000) i al Departament de Justícia i Interior (2000-2004). Va ser membre del consell d'administració de l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat (1996-2004), i el seu president des de l'any 2000 fins al 2004.
Va ser membre de la representació catalana a la Comissió Mixta de Transferències Estat - Generalitat (2004 a 2007).
Ha exercit la docència com a professor de Dret Constitucional a la Facultat de Dret de la Universitat Autònoma de Barcelona (1990-1994); a la Facultat de Ciències, Jurídiques, Econòmiques i Socials de la Universitat de Perpinyà, com a professor "vacataire", encarregat del curs Dret Públic de Catalunya (1984-1989). També ha estat professor de Dret Autonòmic a l'Escola de Policia de Catalunya (1990-1994) i a l'Escola d'Administració Pública de Catalunya en diferents cursos de formació de funcionaris (1989-1994).

DEPARTAMENT DE TERRITORI I SOSTENIBILITAT
Oriol Puig i Godes, director del Servei de Meteorològic de Catalunya
Nascuda a Barcelona l'any 1960.
Llicenciat en Ciències Físiques, especialitat en Física de l'Aire, per la Universitat de Barcelona. Màster en Contaminació Atmosfèrica i Meteorologia de la Universitat de Barcelona.
Professor de l'Institut de Ciència i Tecnologia, associat a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyers Industrials de Barcelona, en matèria de contaminació atmosfèrica i meteorologia (1990-1996).
Va ser director del Servei Meteorològic de Catalunya (2002-2004). Va ser cap del Servei de Contaminació Atmosfèrica del Departament de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya (1989-1995); sotsdirector general de Contaminació Atmosfèrica i de Meteorologia del Departament de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya (1995-2002). També va ser tècnic de la Direcció General de Salut Pública del Departament de Sanitat de la Generalitat de Catalunya (1987-1989).
 
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia